Почерпеният Ник Кириос се заяде с Джокович (видео)

Видяно 50 пъти

Ник Кириос неведнъж е показвал, че далеч не е сред феновете на Новак Джокович, като не пропусна отново да се заяде задочно със сърбина, посредством видеоразговор с Анди Мъри. В него Кириос признава, че по време на принудителната карантина е увеличил значително консумацията на алкохол и силно се е запалил по червеното вино. Дори по време на видеото той изпива няколко питиета.

Австралиецът сподели на Мъри, че го намира за по-силен тенисист от Новак Джокович, въпреки неговите вече 17 титли от Големия Шлем. Кириос казва, че Ноле има много проблеми с неговия сервис, като често дори не успява да го върне, докато Мъри се справя значително по-добре в това отношение.

Едва ли обаче алкохолът е бил основната причина Кириос отново да се заяде с Джокович, тъй като историята помни и по-сериозни негови нападки, като например, когато заяви, че му се повръща от радостта на сърбина след победа. Целият разговор между Ник Кириос и Анди Мъри може да видите във видеото по-долу.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Почерпеният Ник Кириос се заяде с Джокович (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!