Без паника, Неймар ще играе на финала

Видяно 48 пъти

След края на полуфинала между ПСЖ и Лайпциг редица световни медии гръмнаха с новината, че звездата на парижани Неймар може да пропусне финала на Шампионска лига. Причината обаче не е някаква получена травма, а не спазване на протокола за безопасност във връзка с пандемията от коронавирус. След края на въпросната среща бразилецът си размени фланелкaта с играч на Лайпциг, което според новите разпоредби, не бива да се прави.

Оказа се обаче, че тази мярка е препоръчителна към играчите, а не задължителна или иначе казано няма никакъв проблем Неймар да вземе участие в решителния сблъсък за трофея. Потвърждението дойде от британското издание Mirror, но и без него, вероятността да се стигне до подобно наказание изглеждаше нереална, имайки предвид, че препоръката играчите да се въздържат от размяна на фланелките няма много смисъл на фона на всичко останало, което се случва по време на един футболен мач. Освен това, би възникнал истински скандал ако точно Неймар не играе на финала заради подобна причина, а от УЕФА едва ли искат това.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Без паника, Неймар ще играе на финала

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!