Неймар иска да напише история с ПСЖ, а ако е писано, ще вземе и Златна топка

Видяно 97 пъти

Миналото лято изглеждаше, че Неймар няма как да продължи кариерата си в ПСЖ, които продължаваха да печелят френския шампионат, но без да правят нищо значимо в Шампионска лига. Година по-късно нещата стоят по съвсем различен начин. Парижани вече са на финал в турнира на богатите а бразилската супер звезда е ключова фигура в състава на Томас Тухел. Малко преди решителния сблъсък с Байерн Мюнхен, Неймар сподели, че той и всичките му съотборници са на мястото, където искат и трябва да бъдат и вярват в спечелването на трофея, но не бива да губят концентрация.

На въпрос относно индивидуалните отличия, Неймар отговори, че за него би било истинска чест да получи Златна топка, но не това трябва да бъде фокусът. Той се старае да спомогне максимално много за победата на своя отбор, а всички останали индивидуални отличия идват от само себе си, напълно естествено и закономерно. Бразилецът призна доминацията на Меси и Роналдо през последните десет години, определяйки ги като „извънземни“. Относно трофея в Шампионска лига, който Неймар вече има във визитката си с екипа на Барселона, той заяви, че спечелването му винаги е нeщо специално, но да го направиш с ПСЖ е писане на история и точно заради това той е отишъл в клуба.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Неймар иска да напише история с ПСЖ, а ако е писано, ще вземе и Златна топка

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!