Неймар: Обмислях да спра с футбола

Видяно 50 пъти

Без съмнение Неймар е един от най-популярните футболисти в наши дни. Милиони го обичат, но и мнозина не го харесват, заради имиджа, които се е изградил около него и заради обвиненията, че симулира и не се държи пристойно на терена. В едно откровено интервю бразилската супер звезда споделя, че е имал наистина тежки моменти заради всички обвинения и нападки от хейтърите, като дори е стигнал до момента да се запита, дали има смисъл да продължава с футбола…

„Никога няма да загубя страстта си към футбола, но имах моменти, в които наистина исках да спра да играя. Веднъж стигнах до това да се запитам, защо трябва да продължа да играя, ако не им харесва. Прибирах се вкъщи и след това си припомних всичко, което съм направил, за да стигна до тук. Любовта, която изпитвам към футбола просто ме успокои и ме върна в реалността.

Никога не съм изпитвал напрежение. Напротив, аз съм човек, който може лесно да управлява напрежението, бъдейки номер 10 в Бразилия и ПСЖ или просто Неймар. Аз съм много смел човек, най-голямото ми качество е моята смелост. Трудно е обаче да се каже какво хората виждат в мен сега.

Сега съм редом с най-добрите играчи в света, много се гордея, че съм тук и също така много се гордея, че ме третират като идол, за да бъда почитан с това, което направих на терена. Просто се надявам да продължавам така.

Мисля, че социалните мрежи са една област, в която много хора могат да се появят и да оставят белег в живота ви, като ви съдят, мразят и ви завиждат. Ето защо никога не приемам коментарите на хората сериозно. Не обичам да чета неща, които не са готини, неща, които не са необходими. Но около мен има хора, мои приятели, семейство и съотборници, които в крайна сметка четат тези коментари и се разстройват. Много е лесно хората да говорят за личния ти живот, без наистина да го познават. Но аз винаги казвам на хората, че има само един начин да живеят. Наслаждавайте се на живота! Бъдете щастливи! Това е.“

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Неймар: Обмислях да спра с футбола

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!