Португалия печелят групата при победа над Нова Зеландия

За разлика от срещата на Мексико и Русия, която изглежда доста оспорвана и съдбоносна за двата тима, Португалия имат на пръв поглед лесната задача да победят абсолютния аутсайдер в групата – отбора на Нова Зеландия. Роналдо и компания обаче не бива да подценяват срещата, тъй като дори и екзотичният тим на Нова Зеландия показа борбеност и желание за достойно представяне на турнира.

Нова Зеландия единствени нямат спечелена точка в турнира

Нова Зеландия загубиха и двата си изиграни мача, съответно срещу Русия и Мексико. С това те станаха първият отбор в надпреварата, който окончателно загуби всякакви шансове за продължаване в следващата фаза. Подобна цел обаче едва ли е била поставена с оглед различните класи на отборите в групата. Все пак, тимът показа нелоша игра и дори имаше шанс да си тръгне с някакви точки от мача си против Мексико.

Португалия е абсолютен фаворит

Португалия успяха да наложат волята си над Русия, благодарение на скъпоценния гол на Кристиано Роналдо, с което направиха голяма крачка към полуфиналите. Това бе тяхна седма победа в последните им девет мача. За да спечелят групата, те само трябва да вземат три точки срещу не особено претенциозния си опонент. Всичко различно от победа за символичните гости ще бъде голяма изненада, така че залогът за тях е напълно резонен.

Прогноза: 2, хендикап

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Автор

Hristian Tsutsev

Hristian’s main responisibilities entail the writing of football predictions for Betenemy. He is also in charge of writing quality content articles that can be found on the pages of the site.

Напишете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *