Холандия са задължени да бият Люксембург

В последната си изиграна квалификация отборът на Холандия загуби катастрофално от България, което значително намали шансовете им да се докопат до някое от първите две места в групата. Време е Лалетата да тръгнат по правилния път, а за целта съдбата им дава мач срещу аутсайдера в групата – Люксембург. Букмейкърите пък са абсолютно сигурни в домакинската победа, давайки нищожно нисък коефициент за Холандия.

Холандия имат само две победи в петте си мача

Неотдавна Лалетата безпроблемно се поздравиха с три точки при гостуването си на Люксембург, а сега в срещата им реванш няма как да очакваме нещо различно от домакинска победа. Холандия имат само седем спечелени точки в петте си изиграни мача и заемат изключително неизгодната за тях четвърта позиция в класирането. Тимът обаче определено не се е отказал от борбата, а и със сигурност има нужната класа, за да се завърне в надпреварата за първите две места.
Люксембург имат само една спечелена точка в групата

До този момент Люксембург са завоювали само една единствена точка в изиграните си пет мача. Макар и закотвени на дъното обаче те не бива да бъдат подценявани, тъй като успяха да се разпишат в четири от петте си мача и бяха недалеч от това да изненадат някои от фаворитите в групата. Любопитно е, че единствената им спечелена точка до този момент е дошла в гостуване, което може да бъде като знак за внимание в отбора на Холандия.

Прогноза: 1

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Холандия са задължени да бият Люксембург

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!