„Неймар взима Златната топка, ако ПСЖ спечелят Шампионска лига“

Християн Цуцев
Видяно 61 пъти

Да се пребориш за златната топка в ерата на Лео Меси и Кристиано Роналдо изглежда като мисия невъзможна, но според бразилската легенда Кака един от големите претенденти за отмъкване на трофея е Неймар, но само при условие, че ПСЖ успеят да спечелят Шампионска лига.

Кака беше запитан, дали през този сезон Бразилия имат кандидат за златната топка. Според него, Неймар е фаворит номер едно сред сънародниците му, като той го намира за един от най-добрите играчи в света, но не всичко е в негови ръце. Ако обаче, отборът му успее да спечели финала в Шампионска Лига и Неймар се превърне в главен герой, то той напълно заслужено би спечелил златната топка, смята Кака.

Френският шампионат беше прекъснат, като ПСЖ бяха провъзгласени за шампиони. Останалите мачове от Шампионска лига пък ще се изиграят в периода 13 до 23 август.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “„Неймар взима Златната топка, ако ПСЖ спечелят Шампионска лига“

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!