Недвед защити Роналдо и Пирло: 100% остават в Ювентус

Християн Цуцев
Видяно 30 пъти

След отпадането на Ювентус от Шампионска лига и неубедителните им изяви в Серия А, които са напът да им костват титлата, нямаше как да не се надигне вълна на недоволство от феновете, като част от тях отправиха критиките си към лидера на тима Кристиано Роналдо. Появиха се дори обвинения, че той мисли само за личните си рекорди. Всичко това пък засили и спекулациите за трансфер през идното лято. Недоволство нямаше как да не се появи и към старши треньора Андреа Пирло. Изглежда обаче атмосферата в отбора е положителна и не се обсъждат трансфер и оставки.

Вицепрезидентът на Ювентус, Павел Недвед даде интервю за DAZN по темата Роналдо, като спомена какво мисли и за Андреа Пирло.

За мен Роналдо не може да бъде пипнат с пръст. Той има договор до 30 юни 2022 г. и ще остане дотогава. Какво ще се случи след това, предстои да разберем. Кристиано, както от техническа гледна точка, така и от гледна точка на имиджа, ни тласна към върха на футбола. На техническо ниво не можете да го обвините. Той вкара повече от 100 гола в 120 мача. Можем да го критикуваме – всички трябва да сме отворени за критика, когато сгрешим, но да поставяме под въпрос неговите възможности и това, което той ни дава във всеки мач, за мен не е честно. Той е прост човек, дори да не изглежда така. Децата ще изучават физиката му и кариерата му. Той е прототипът на съвременния играч, който с огромен талант и много труд е постигнал невероятни цели.

Относно Пирло, Недвед заяви, че всички имат пълно доверие в него и той със сигурност ще продължи да бъде старши треньор.

Пирло е и ще бъде треньор на Ювентус, 100 процента. Поехме ангажимент за проект с Андреа, който знаеше какви трудности ще възникнат. Те бяха предвидени.

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Недвед защити Роналдо и Пирло: 100% остават в Ювентус

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!