Наполи хвърлят 60 милиона за млад талант от Франция

Видяно 57 пъти

Нигерийският нападател на Лил, Виктор Осимен направи изключително силен сезон за Лил, с което привлече вниманието на големите отбори към себе си. През последните седмици имаше различни спекулации, свързани с негов трансфер, но само преди няколко дни лично генералният директор на тима, Марк Ингла призна, че те ще се разделят с младия си талант, като той вече е избрал в кой отбор да продължи кариерата си.

Сега френското издание Екип твърди, че всичко по сделката е уточнено и буквално до няколко дни футболистът ще облече фланелката на Наполи. Според сведенията, неговият договор ще бъде за пет години, а очакваната сума за правата му е в размер на 60 милиона евро.

Виктор Осимен е само на 21 години, а през последния сезон записа общо 38 мача за Лил във всички надпревари, като се отчете с цели 18 попадения и 6 асистенции.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Наполи хвърлят 60 милиона за млад талант от Франция

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!