Наполи махат Милик и се насочват към Ченгиз Юндер

Видяно 67 пъти

Ювентус са постигнали споразумение с нападателя на Наполи Аркадиуш Милик относно личните ми условия при евентуално преминаване в състава на Бианконерите, споделят италианските медии. Наполи обаче няма желанието да даде така лесно полския нападател на един от основните си конкуренти в Серия А.

Наполи ще опитат да продадат Милик още през това лято, тъй като договорът му изтича през 2021 година и сега е шансът да влязат пари в хазната на клуба. Те обаче ще опитат да го изпратят извън Италия. Към момента има сведения, че Тотнъм и Атлетико Мадрид имат интерес към играча. Наполи ще опитат да изкарат 40 милиона евро.

В същото време популярният журналист Николо Шира заяви, че Наполи са започнали преговори с турския национал Ченгиз Юндер. Първото предложение на небесносините е за 25 милиона евро плюс допълнителни бонуси. Шира твърди, че агентът на на турчина се е съгласил с предложените лични условия, които включват договор за три години и заплата от 3.5 милиона евро годишно. Рома обаче иска да получи поне 30 милиона за своя играч.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Наполи махат Милик и се насочват към Ченгиз Юндер

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!