Наполи излиза за лесни три точки срещу Кротоне

Италия Сериа-АНаполи успяха да победят Рома миналата седмица, с което се доближиха само на две точки от втората позиция във временното подреждане. Небесносините имат възможност още тази седмица да задминат римските вълци, тъй като им предстои на пръв поглед лесно домакинство на опашкаря Кротоне. Това е тим, който вече веднъж през сезона беше победен, така че на лице са всички предпоставки и за втора победа.

Наполи има само една загуба в последните си 16 мача от Серия А

През седмицата Наполи за втори път загубиха от Реал Мадрид, с което приключиха участието си в Шампионска лига. В Серия А обаче тимът се представя на високо ниво, като има само една загуба в последните и 16 срещи. Това е и най-резултатният отбор в Италия, така че защитата на Кротоне ще бъде изправена пред истинско предизвикателство. Тимът е и без проблеми с отсъстващи титуляри, така че няма как да не е сочен за фаворит.

Кротоне имат 2 спечелени точки във всичките си 13 гостувания

Kротоне са почти сигурен отпадащ, след като към момента се намират на предпоследно място , на цели осем точки зад спасителната черта. Тимът е спечелил само една точка в последните си шест шампионатни срещи, а до края на сезона има доста тежка програма. Това е и най-слабият гост в Серия А, като от началото на сезона във вече 13 визити те имат две равенства и 11 загуби.

Прогноза: 1, хендикап

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Наполи излиза за лесни три точки срещу Кротоне

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!