Нант излиза срещу ПСЖ за пета поредна победа във Франция

Франция Лига 1Отборът на ПСЖ имаше страхотната възможност да оглави класирането във Франция още миналия месец, но последователно допусна две загуби и равенство, с което остана в ролята на догонващ. Водачът Ница обаче вече натрупа три поредни равенства и дава удобна възможност на своите преследвачи в лицето именно на ПСЖ и Монако. Парижани все пак започнаха добре новата година, побеждавайки като гост тима на Рен миналата седмица. Сега е време за ново гостуване и то на несъмнено труден домакин. Въпреки това ПСЖ са сочени за фаворити в срещата, като един от най-добрите коефициенти за тях ще откриете в Sportingbet.

Нант се намират в средата на таблицата, но това е отборът, спечелил най-много точки в последните четири кръга на френския шампионат. Те са в серия от четири последователни победи и определено ще излязат със самочувствие в срещата. Домакинството също е на тяхна страна и макар, че загубиха първата си среща с ПСЖ през сезона, сега определено имат по-добри шансове да спечелят поне точка. Прогнозата ни обаче е за победа на гостите.

Прогноза: 2

Налични оферти за срещата:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Нант излиза срещу ПСЖ за пета поредна победа във Франция

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!