Нанси с важно домакинство на Каен в битката си за оцеляване

Франция Лига 1Отборите на Нанси и Каен са съседи във временното класиране във Франция, но за тяхно съжаление, те се намират в зоната на изпадащите. Двата тима са доста неубедителни от началото на сезона и затова местата им в подреждането не са изненада. Любопитен факт е, че само преди няколко дена те отново се изправиха един срещу друг, макар и за Купата на Франция. Тогава Нанси се поздравиха с успеха и то отбелязвайки цели четири попадения. Това затвърди лошата форма на Каен, които вече имат три последователни загуби.

Трите точки за Нанси са абсолютно задължителни, ако искат да не се отдалечават много от конкурентите си в битката за оставане в елита. Към момента отборът е на четири токи от спасителната черта. Надежди им вдъхва и катастрофалното представяне на Каен в мачовете на чужд терен. От началото на сезона, далеч от дома, те имат четири загуби и едно равенство.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Hristian Tsutsev

Hristian’s main responisibilities entail the writing of football predictions for Betenemy. He is also in charge of writing quality content articles that can be found on the pages of the site.

0 мнения за Нанси с важно домакинство на Каен в битката си за оцеляване

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!