Видео с най-добрите изпълнения на Гришо от снощния успех над Томи Пол

Християн Цуцев
Видяно 10 пъти

Снощи, малко след полунощ Григор Димитров излезе за първия си мач от тазгодишния US Open, като без особени трудности успя да се наложи над представителя на домакините Томи Пол, който го беше победил по-рано тази година по време на откритото първенство на Австралия. Българинът успя да направи ранни пробиви във всеки сет, което му даде допълнителна увереност и в крайна сметка затвори мача в три сета – 6:4, 6:3, 6:1. По-долу може да видите и кратък репортаж с най-интересното от изминалата среща.

Следващият съперник на Григор отново е добре познат – унгарецът Мартон Фукович, който също не срещна трудности в първия кръг, побеждавайки с 3:0 Уго Делиен. Българинът и Фукович премериха сили само преди седмица на изминалия мастърс турнир, когато с известна доза шанс унгарецът стигна до крайния успех. Срещата между двамата ще се играе в четвъртък, но все още не е ясен началният час.

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 мнения за Видео с най-добрите изпълнения на Гришо от снощния успех над Томи Пол

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!