Без защитаващия титлата си Рафаел Надал на US Open

Християн Цуцев
Видяно 11 пъти

За разлика от футбола, тенисът така и не успява да се приспособи към новия коронавирус. Все още сме в очакване на завръщането на ATP сезона, което би трябвало да се случи с мастърса на Синсинати, след като предшестващия го турнир във Вашингтон беше отменен. Веднага след това пък трябва да се проведе и US Open, който тази година ще е с строги мерки за сигурност. Един по един обаче водещи тенис играчи се отказват от надпреварата. Първоначално това сториха Ник Кириос и Фабио Фонини, а сега официално изявление в социалните мрежи направи и Рафаел Надал.

34-годишният испанец е и актуалния носител на титлата, но изглежда няма да има възможност да я защити. В изказването си Надал споделя, че това е било трудно решение за него, което не е искал да взима, но ситуацията с разпространяването на вируса все още не е овладяна и с оглед на многото заразен на територията на САЩ, той е решил да напусне турнира, продължавайки с подготовката си. Напомняме, че вчера беше отменен и мастърса в Мадрид, който беше предвиден за следващия месец.

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 мнения за Без защитаващия титлата си Рафаел Надал на US Open

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!