1xbet начален бонус до 200 лева

Видяно 71 пъти

Всеки голям букмейкърски сайт предлага на потребителите начален бонус, който им дава възможността да разполагат с по-голяма сума за залози. 1xBet също предоставят стартова оферти при направа на първи депозит, за да изпитате положителни емоции от играта си. Разбира се, ако искате да се възползвате от стартовата оферта, ще трябва да изпълните конкретни правила и условия за усвояване и разиграване на допълнителната парична сума.

Посетете 1XBET


Какво представлява стартовата бонус оферта на 1xbet?

стартов бонус от 1xbet за нови играчи
Преглед на стартовия бонус за нови играчи на 1xbet

От началния 1xbet бонус в сайта могат да се възползват само нови потребители. Офертата ще се активира веднага след регистрация и депозит в системата на букмейкъра. От съществена важност е да захраните вашата сметка, тъй като това е едно от основните условия за получаване на бонуса. Промоцията ви дава шанс да вземете 100% върху депозираните от вас средства като максималната сума, която можете да вземете е в размер на 200 български лева.

С други думи тази оферта ви позволява да удвоите първия си депозит. Ако например депозирате 50 лв. в игралната ви сметка, ще разполагате със 100 лева за игра. Бонусът се прибавя автоматично към акаунта ви, без да се налага да вписвате специален промо код. Сега обаче е време да разберете какви са условията за усвояване и превъртане на бонус сумата.


Какви правила и условия важат към стартовия бонус на 1xbet?

За да се възползвате максимално от допълнителните средства, които ще получите по сметката си, е необходимо да спазите няколко важни правила и условия. В случай, че не се съобразите с политиката на букмейкъра, то няма да можете да усвоите бонуса и евентуалните печалби дошли с негова помощ. Но нека разгледаме общия правилник към тази начална оферта:

  • Този бонус важи само за новорегистрираните потребители на 1xBet, които направят първия си депозит. За да вземете бонуса обаче е нужно да попълните данните в профила си (имена, адрес, електронна поща, телефон);
  • Бонусът се получава еднократно, като вашето задължение е да депозирате минимум 2 лева в игралната си сметка. Само тогава ще можете да удвоите сумата на 100%;
  • Началната оферта е валидна за спортните залози в букмейкърския сайт. За да приберете печалбите си от бонуса се налага да спазите условията за превъртането му;
  • Сумата на бонуса трябва да бъде разиграна 5 пъти на залози от типа акумулатори;
  • Необходимо е правата колонка да бъде съставена от поне 3 селекции, чийто минимален коефициент е 1.40;
  • За да изтеглите спечелените суми, след като сте разиграли бонуса, е нужно да оставите най-малко 2 лева в сметката си;
  • Стартовият бонус е валиден за не повече от 30 дни от получаването му;

Кратък пример за превъртането на бонуса:
Ако сте депозирали 200 лева и сте получили бонус от още 200 лева по сметката си, то превъртането на бонуса ще представлява 5 пъти по 200 лева или общо 1000 лева. Не забравяйте да спазите условието за разиграване на акумулатори с минимален коефициент 1.40. По този начин вие получавате право да теглите натрупаните печалби от бонуса.


Какво е нашето мнение за началния бонус?

Без съмнение 1xbet са предложили щедър бонус от впечатляващите 200 лева. Правилата и условията към него не са от най-лесните, тъй като се налага да залагате на права колонка, но пък при успех със сигурност ще останете доволни от печалбата си. Брандът е дал вариант да се чувствате комфортно, когато залагате, а ваша преценка е дали ще се възползвате от този бонус, или ще предпочетете да играете със собствени средства в букмейкърската онлайн платформа.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “1xbet начален бонус до 200 лева

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!