Черна гора и Дания в битка за второто място в групата

квалификации за световно 2018Група Е е една от групите, в които все още не се знае кои ще са първите два отбора в крайното подреждане. Все пак, там лидери са Полша, а второто място се дели между Черна гора и Дания, които пък се изправят един срещу друг. Гостите са с по-ниския коефициент, но букмейкърите дават шансове и на домакините от Черна гора. При всички положения обаче ни очаква оспорван мач.

Черна гора са в серия от три поредни победи

След двете си последователни загуби от Армения и от Полша, отборът на Черна гора почти се прости с надеждите за участие на световното. След злополучните срещи обаче последваха три поредни победи и тимът се завърна в борбата с пълна сила. Те са спечелили три от четирите си домакинства в тази кампания, което признак за уверената им игра на собствен терен.

Дания нямат загуба в последните си пет мача

Положението за Дания е доста сходно. Те са със същия брой точки и също са се възродили след две поредни загуби. Червеният динамит завоюва 13 от възможни 15 точки в последните си пет мача и вече мечтае за световното. Тимът спечели последните си две гостувания, но те бяха срещу Казахстан и Армения, а отборът на Черна гора със сигурност ще окаже по-сериозна съпротива.

Прогноза: X

€100 за Спорт betfair iconВземете до 110лв efbet iconБонус 100лв. bet365 icon
Коефициент: 3.55Коефициент: 3.40Коефициент: 3.50
Автор

Hristian Tsutsev

Hristian’s main responisibilities entail the writing of football predictions for Betenemy. He is also in charge of writing quality content articles that can be found on the pages of the site.

Напишете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *