Черна гора и България в борба за предпоследното място

Християн Цуцев
Видяно 32 пъти
квалификации за световно 2018Черна гора и България си поделят последното място в своята квалификационна група и на практиката вече не са в битката за първите две места. Въпреки това, предстоящата среща помежду им има всички предпоставки да се превърне в битка. Първият им сблъсък, където България бяха домакини, завърши с равенство, но сега те са в ролята на гост, което кара сайта за спортни залози Efbet да определи Черна гора като фаворит, макар и не чак толкова изявен.

Отсъстващите в двата тима

Стеван Йоветич ще е големият липсващ в състава на Черна гора, което е добра новина за националите ни. В състава обаче има още класни играчи с начело Стефан Савич. Що се отнася до българския национален отбор, там с контузии са Васил Божиков и Страхил Попов, като на техните места ще се включат Георги Терзиев и Деян Лозев.

Черна гора без победа в квалификациите

Черна гора продължават да нямат записана победа през настоящите квалификации, което е донякъде естествено продължение на завършилата за тях с няколко поражения Лига на Нациите. Играта у дома носи известни надежди, имайки предвид, че на собствен терен преди месец Черна гора победиха коравия тим на Унгария, макар и в приятелска среща.

България без успех в последните си девет мача

Не по-лека е ситуацията за България, които вече са в серия от цели девет поредни двубоя във всички надпревари без записана победа, като последните четири от тях бяха загубени. Особено притеснително е представянето на тима ни в гостуванията, където през миналите и през настоящите квалификации той така и не успя да запише победа, отчитайки се с две равенства и шест поражения.
Прогноза
Коефициентите подлежат на промяна!
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Черна гора и България в борба за предпоследното място

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!