Черна гора има да си връща на Армения

Полша е абсолютен водач в група Е, но за второто място се борят цели четири отбора, които се побират в рамките на една точка. Сред тях е и тимът на Черна гора, които тази вечер приемат Армения. В първия сблъсък между двата отбора именно Армения успяха да измъкнат победата след осъществяване на пълен обрат и гол в продължението на мача. Черногорците определено имат да си връщат и предстоящото им домакинство изглежда удобна възможност това да се случи.

Черна гора загубиха последните си два мача

Черна Гора започнаха силно квалификациите, като след първите три мача имаха две победи и равенство, което им отреждаше първо място в групата заедно с Полша. Последваха обаче две загуби именно от Дружина полска и от Армения. Въпреки всичко, по-добрата голова разлика позволява на тима все още да се намира на втората позиция, но за да бъде затвърдена тя, са необходими три точки над прекия съперник за скъпоценното второ място.

Армения са в серия от две поредни победи

Първите три мача на Армения в кампанията завършиха със загуби, което бързо накара всички да смятат, че тимът няма да бъде важен фактор в тази група. Последвалите две победи обаче върнаха Армения в битката за достигане на бараж като към момента те са само на точка от тази цел. Трудности може да създаде гостуването, тъй като до този момент тимът има единствено две загуби далеч от дома.

Прогноза: 1

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Черна гора има да си връща на Армения

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!