Монако продължава похода си към първото място

Франция Лига 1Три са отборите във Франция, които видимо са се откъснали от останалите в класирането. Монако е един от тях, като това е и тимът с най-резултатно нападение – цели 39 гола в 13 мача или иначе казано средно по три попадения на мач. Монегаските си осигуриха и първото място в групата си в Шампионска лига и вече четири поредни срещи във всички турнири стигат до крайния успех, при това с обща голова разлика от 14:1. Те нямат право на грешки, тъй като ПСЖ са с равен на техния брой точки, а заедно с тях продължават да гонят и временния водач Ница.

Олимпик Марсилия се намира в средата на подреждането, но тимът е един от най-слабо представящите се отбори в гостуванията си. От събраните им 17 точки от началото на сезона, само две са спечелени далеч от дома. Вярно е, че една от тях бе постигната срещу ПСЖ, но все пак с подобно представяне като гост няма как да очакваш призово класиране.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Монако продължава похода си към първото място

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!