Поставяне на множествен залог в Efbet

Видяно 167 пъти

Множественият залог е един от най-предпочитаните методи за игра сред любителите на хазарта. Ефбет предлага на своите клиенти чудесни възможности да реализират комбинираните си прогнози. Букмейкърът дори е посветил отделен раздел на тази тема, за да улесни своите клиенти. В настоящия текст ще ви покажем как да поставите този тип залог в платформата на Efbet и да извлечете максималните ползи от него.


Какво представлява множественият залог?

Множественият залог, е комбинирана прогноза за повече от една селекция. Отбелязвате предположенията си за две или повече събития в един фиш. Печелите, ако всички предположения се окажат верни. В случай, че дори едно от тях пропадне, губите цялата сума по фиша си.

Ако някое от предвидените в талона събития бъде отменено, уредено служебно или не се проведе по някаква причина, селекцията се изважда от фиша ви, освен ако букмейкърът изрично не е посочил друго в условията си.
Нека си представим, че прогнозирате краен победител в три футболни мача. За да сте на печалба, ще е нужно да познаете и трите отбора, на които сте заложили. Ако само един от тях загуби, няма да генерирате приходи.

Сами виждате, че рисковете при множествения залог са чувствително по-високи от тези при единичния. Трябва да подчертаем обаче, че този вид игра предлага и много по-примамливи възможности за печалба. Това е така, защото крайната сума, която може да получите, се изчислява, като се умножат коефициентите на всяко от събитията, които сте включили в талона си. Това ви позволява да натрупате приемливи печалби, дори ако залагате на срещи с по-нисък коефициент.


Спортове и пазари за множествен залог в Ефбет

Всички спортове, които Ефбет поддържа в платформата си, ще ви позволят да направите множествен залог. Бихте могли да избирате от по-популярните възможности като Футбол, Баскетбол, Волейбол и Тенис, но всички останали спортове също са на ваше разположение. Най-хубавото в случая е, че системата ви позволява да комбинирате събития от най-различни области. Без проблем може да наредите в едни фиш срещи от Футбол, Снукър и някой електронен спорт, например, стига те да предлагат събития.

Пазарите, които може да включите в множествен залог, също са разнообразни. Сред футболните маркетите са основни възможности като Краен изход, Брой Голове 2,5, Първо Полувреме – Изход и Двата Отбора да отбележат. Имате опция да комбинирате и с някое от по-специалните предложения като Как ще бъде отбелязан първият гол и Ще бъде ли отсъдена дузпа в мача. Това, което трябва да имате предвид, е, че в един множествен залог не може да включите повече от един специален залог за една футболна среща.

Много опции за пазари имате и при останалите спортове. Ще откриете възможности като Краен изход, Да спечели Първия сет и Мача, Брой Геймове – Четен/Нечетен при Тениса; Брой точки и Победител в първо полувреме в Баскетбола; Точен резултат – Сетове и Ще има ли 5-ти Гейм за волейболните срещи и още много опции.

На практика всеки пазар, който е достъпен към дадена селекция, може да бъде включена в талона за множествен залог. В някои случаи букмейкърът не допуска комбинация на повече специални залози от една среща. Няма място за притеснение обаче, тъй като това ще се изпише на екрана под фиша ви, веднага щом направите своя избор.

Разгледайте спортовете и пазарите


Как да поставите множествен залог в Ефбет?

множествен залог в ефбетНяма да ви е никак трудно да направите своя множествен залог в Ефбет. След като харесате конкретно събитие и пазар, трябва просто да маркирате поставения към тях коефициент.

Селекцията автоматично ще се появи в електронен фиш, който се намира в дясната част на сайта. Щом изберете повече от един пазар, в долния край на талона ще се появи секция „Множествен залог“, в която да укажете предпочитанията си.

Посочете сумата, с която искате да участвате. Друго удобство, което предоставя системата на Ефбет, е, че автоматично ви предлага различните опции за залог според броя селекции, които сте включили във фиша си. Показват се възможности като Трикси, Патент, Рунд-Робин, Янки и пр.

Може да се ориентирате при избора си и спрямо изчисленията, които платформата извършва автоматично. Щом въведете желания от вас залог и изберете типа разиграване, тя ще сметне печалбите, които бихте получили от прогнозата си.

За какво да внимаваме?

Добре е да прочетете условията, когато използвате стартовия бонус код за Ефбет, защото в условията може да е заложен лимит на множествените залози. Това означава, че ако поставите повече селекции от определените за бонуса, вие може да не се класирате за превъртането му.


За кого са подходящи множествените залози?

Както споменахме, множествените залози са обичан метод на игра от повечето спортни фенове. Новобранците обикновено предпочитат да комбинират по-малко събития и се спират върху възможността за двойни или тройни залози. По-напредналите потребители прибягват до системи като Янки и Хайнц. Няма спор, че множествените залози засилват тръпката от играта и ви гарантират емоция до края на последния мач, който сте включили във фиша си. Заедно с това, те ви дават възможност да генерирате наистина добри печалби, без да инвестирате колосални суми. Нашият съвет е да играете за удоволствие и да бъдете разумни в прогнозите си. Когато прибягвате до множествен залог, не забравяйте, че може да изпитате късмета си и без да включвате огромен брой събития в селекцията си. Добре би било, ако намерите баланса между риска и добрата възможност.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Поставяне на множествен залог в Efbet

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!