Мексико излиза за убедителна победа над Нова Зеландия

Християн Цуцев
Видяно 33 пъти

Confed Cup LogoВ късния двубой тази вечер сили ще премерят отборите на Мексико и Нова Зеландия. Двата тима са се срещали пет пъти в последните седем години, като убедителен победител в срещите винаги е бил съставът на Мексико. Точно заради това и всички букмейкъри са убедени, че мачът между тях няма как да завърши по начин, различен от победа за символичните домакини.

Мексико ще търсят много голове

Мексико успяха да измъкнат равенството от Португалия в първия си мач, след като на два пъти се оказваха догонващ в резултата. Тази точка обаче би могла да се окаже скъпоценна в по-нататъшното им представяне. Това бе и техен четвърти пореден мач без загуба. В предстоящата среща обаче те не само ще търсят победа, а и подобряване на головата си разлика в групата, което може да се окаже нещо жизнено важно.

Нова Зеландия са аутсайдер в групата

Нова Зеландия може да се представя добре в зона Океания, но в мачовете срещу по-класните отбори трудно може да мери сили. Тимът загуби откриващия си мач срещу Русия, а това бе тяхна трета поредна загуба, като в нито един от тези двубои те не успяха да отбележат попадение. Очевидно тимът ще е опашкарят в групата и въпросът е може би, не дали Мексико ще победят, а с колко гола разлика ще го направят.

Прогноза: 1, хендикап

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Мексико излиза за убедителна победа над Нова Зеландия

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!