Методи за теглене в Betfair

Видяно 145 пъти

Betfair предлага редица изгодни възможности за игра и ако сте ги изпробвали, сигурно вече сте сред щастливците, регистрирали печалби. В този текст ще разгледаме методите, чрез които може да изтеглите парите си от Бетфеър.

Посетете Betfair


Къде се намира секцията за теглене?

Има два начина да откриете секцията за теглене в Бетфеър. Трябва да се логнете в профила си, независимо кой от двата изберете.

През системното меню

осъществяване на теглене през системното меню
Осъществяване на теглене през системното меню в сайта на Betfair

Обърнете погледа към централната лента за навигация. В нея ще откриете опция „Моята сметка“, която ще ви отведе до падащ списък с възможности. От него изберете втория ред – „Моята Betfair сметка“.

Вече се намирате в системното меню към профила си. След като вече сте там, маркирайте опцията „Плащания“ и изберете „Теглене“.

От бутон „Депозит“

теглене на пари през бутон депозит
Използване на директния бутон за депозит, избиране на опцията „Плащания“ и „Теглене“

Вторият начин да откриете секцията за теглене е като използвате директния бутон „Депозит“ от началната страница. Той е оцветен в сиво, за да се откроява върху оранжевата лента на сайта. Щом го натиснете, ще бъдете прехвърлени към финансовия раздел на акаунта. Идете с мишката върху опцията „Плащания“ и изберете „Теглене“.


Какви методи има?

Много голямо предимство е, че минимумите за теглене на Бетфеър са много по-ниски, в сравнение с изискванията на други букмейкъри. При тегленето към банкова карта, например, можете спокойно да превеждате и по €1, защото нямате долен праг.

След като сте изпълнили някоя от посочените горе стъпки, пред вас ще се появи секция, много сходна с тази, през която сте преминали, когато сте захранвали акаунта си. Тя е с две разделения – Кредитна/Дебитна карта и Алтернативни методи. В някоя от двете графи ще видите регистрирания от вас разплащателен метод. Ако сте депозирали с банкова карта, данните ѝ ще се покажат в първата секция. Ако сте използвали банков трансфер или електронен портфейл, той ще се появи във втория раздел.

Начините, по които може да изтеглите пари от своята Betfair сметка са почти същите като предлаганите разплащателни методи за депозиране. Това означава, че имате на разположения опциите:

  • Банкова карта
  • Банков превод
  • Webmoney
  • Skrill
  • Neteller
  • paysafeCard

Ако желаете да използвате за теглене същия метод, чрез който сте захранили баланса си, може да го направите веднага. Ако искате да дръпнете пари по друг начин обаче, трябва да имате предвид важно условие, което ще обясним подробно в следващите редове.


Betfair „Затворен кръг“

Бетфеър е въвел специфична политика по отношение на тегленията, които потребителите могат да извършват. Тя се нарича „Затворен кръг“. Съгласно това изискване, вие трябва да сте върнали същата сума към източника, с който сте направили депозит, преди да може да насочите средства към друго място.

Нека предположим, че сте депозирали €20 с ePay. Направили сте хубава игра и в баланса си вече имате € 100. Искате да ги дръпнете към дебитната си карта. За целта обаче, първо ще трябва да върнете в ePay 20-те, които сте депозирали от него. В този смисъл, ще са ви нужни две трансакции – €20 към електронния портфейл, а останалите 80 можете спокойно да насочите към банковата си карта.

Бетфеър посочва, че тази политика се налага, за да се гарантира сигурността на клиентите и на самия букмейкър. Тя цели да се противопостави на измами и на възможността чрез играта в сайта да се перат пари.


Теглене и условия

теглене и условия в Betfair
Потребителски регистрирани методи на плащане в Betfair

Ако следвате това просто изискване, ще може да се възползвате от всички начини, които са достъпни за теглене в Бетфеър.

Единственото, което остава да направите, е да изберете един от методите, да посочите желаната сума и да натиснете бутона „Теглене“.

Всеки метод има собствени условия и ви предлагаме да се запознаете по-конкретно с тях, преди да решите как да дръпнете средствата си.

МетодМин. депозитМакс. депозитТаксаОбработване
Банкова картаНяма лимитНяма лимитНяма2 – 5 работни дни
Neteller4 Евро50 000 ЕвроНямаДо 24 часа
Skrill4 Евро50 000 ЕвроНямаДо 24 часа
Банков превод5 ЕвроНяма лимит5 Евро5 работни дни
Webmoney15 Евро8 000 ЕвроНямаДо 24 часа
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Методи за теглене в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!