Теглене на средства от Winbet

Видяно 247 пъти

По всяка вероятност щом четете тази статия сте преминали през Winbet регистрация на акаунт. Сега искате да се запознаете с начините за теглене на натрупаните печалби, а ние ще ви дадем подробна информация, с чиято помощ бързо и лесно ще приберете спечелените суми по сметката си. В началото нека видим, откъде можете да направите заявка за теглене на средства и какви са четирите предложени начини за усвояване на спечелените от вас суми.

Посетете WINBET


Как да направя заявка за теглене на средства?

 1. В началото влезте с потребителско име и парола и отидете на вашия профил от горното ляво меню.
 2. В отворения прозорец ще видите опцията „Депозити и Изплащания”, която се намира горе в ляво на екрана (виж снимката).
 3. Натиснете върху нея, за да се отвори новата секция за депозиране и изплащане.
 4. Кликнете върху подсекцията „Изплащания” и попълнете графите.
 5. заявка за теглене в уинбет
  Изглед от подсекция „Изплащания“ и извършване на заявка за теглене в сайта на Winbet

В първата графа избирате един от възможните методи за дърпане на печалбите, а във втората вписвате сумата, която искате да изтеглите. Букмейкърът е поставил минимум на сумите, които може да изтеглите и той е 30 лева. Ако печалбите ви са по-малко от минималната сума няма да може да бъдат изтеглени, докато не достигнете до определения от Уинбет минимум.

Тук ще отбележим, че когато вашата заявка за теглене бъде обработена, ще получите имейл от букмейкъра, за да може да усвоите средствата. Ако такъв имейл не бъде изпратен, то трябва да се свържете с поддръжката, за да установите какви са евентуалните проблеми и затруднения. Запитванията си може да направите чрез чат на живо, телефонен номер или електронна поща.


Какви методи за разплащане предлага Winbet?

Букмейкърът е предложил четири удобни начини за теглене на печалби от сайта. Разбира се, палитрата от възможности можеше да бъде и по-голяма, макар че и с тези опции ще се чувствате комфортно, когато искате да се вземете спечелените пари по-бърз и лесен начин. В следващите редове ще ви посочим методите за тегления, до които клиентите имат достъп:

 • Кредитна/Дебитна карта;
 • Банков трансфер;
 • EasyPay;
 • ePay.bg;

Ако теглите парите си по банков път, то трансферът може да отнеме от 2 до 10 дни, според политиката и процедурите на вашата банка. Въпреки това клиентът ще получи парите си, така че може да бъде напълно спокоен. Тук трябва да отбележим, че за да изтеглите печалбите си е нужно да сте минали през верификация на Уинбет акаунт, изпращайки сканирани лични документи.


Защо трябва да премина през верификация, за да изтегля парите си?

Верификацията има за цел да идентифицирате личността си пред букмейкъра. Последният ще сравни данните, с които сте се регистрирали от тези на сканираните лични документи, които трябва да изпратите и след като се увери, че това сте Вие ще ви позволи да изтеглите натрупаните печалби от спортните залагания или казино игрите в онлайн платформата.

Личните ви данни ще бъдат строго съхранявани в архива на компанията и няма да се използват за друго, освен за връзка с вас и разрешаване на евентуално възникнали проблеми и спорове. Можете да бъдете напълно спокойни, че документацията ви ще бъде запазена от чужди посегателства и кражби. Това се постига чрез новите технологии и пособия за сигурност.


Нашето мнение за теглене на печалби от сайта на Winbet

Предоставените методи за теглене на средства в сайта на Уинбет са малко, но бихме казали, че са удобни и практични. Букмейкърът е може да разшири възможностите за играчите, ала на този етап това са предложенията. Въпреки всичко тези опции въобще не са трудни за използване, а парите ще дойдат при вас веднага или за брони дни. Общо взето можем да кажем, че предложенията за теглене на спечелените пари са задоволителни на този етап.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Теглене на средства от Winbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!