Президентът на Барселона: „Меси остава с нас за следващите 2, 3, 4 или 5 години

Християн Цуцев
Видяно 56 пъти

Според договора на Меси с Барселона, аржентинецът има право да напусне клуба в края на всеки сезон, при това напълно безплатно. единственото условие е футболистът да информира ръководството за това си желание преди 1-ви юни на съответната година. Едва ли някой се е съмнявал, но вече е факт, че Меси ще играе за Каталунците и през следващия сезон, което опровергава различни спекулации от рода, че Интер обмислят да го привлекат – нещо, което самият играч лично вече отрече официално.

В края на този месец аржентинската супер звезда става на 33 години, но въпреки това, президентът на Барселона, Хозеп Мария Бартомеу заяви, че Меси ще остане в Барселона за следващите две, три, четири или дори пет години. Всичко зависи от това как се чувства той

„В крайна сметка той трябва да реши. Той си е спечелил правото да избере кога ще спре да играе футбол, но той иска да завърши своята кариера в Барселона. През следващите два или три сезона нашият лидер ще продължи да бъде Лео Меси. Няма съмнение, че той е все още силен и амбициозен.“, споделя Бартомеу.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Президентът на Барселона: „Меси остава с нас за следващите 2, 3, 4 или 5 години

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!