Край на спекулациите! Меси обяви, че остава в Барселона (видео)

Видяно 40 пъти

През последните седмици усилено се говори за напускането на Лео Меси и преминаването му в редиците на Мнчестър Сити, завръщайки се под ръководството на бившия си наставник Пеп Гуардиола. Е, това няма да се случи, поне не и тази година. Лео Меси най-накрая направи официално изявление относно бъдещето си, като обяви, че остава в клуба за още една година.

В изказването си аржентинецът потвърди, че е поискал да напусне клуба, тъй като не е доволен от случващото се в него. От ръководството обаче не са му позволили да напусне, оставайки му опцията да се стигне до съд. „Никога не бих водил съдебен процес срещу клуба на сърцето си, затова и оставам тук“ подчертава Меси.

Той допълни и че нагласата му към мачовете няма да се промени и ще продължи да дава най-доброто, на което е способен. Меси обясни и колко драматично е било в дома му, когато е съобщил на семейството си, че иска да напусне, при което децата му са избухнали в рев.

„Обичам Барселона и никъде няма да намеря по-добро място от тук. И все пак имам право да реша. Щях да търся нови цели и нови предизвикателства. И утре мога да се върна, защото тук в Барселона имам всичко“, допълни Меси.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Край на спекулациите! Меси обяви, че остава в Барселона (видео)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!