Меси пак не тренира, май е контузен

Видяно 49 пъти

Въпросите около състоянието на Лео Меси започват да стават все по притеснителни, тъй като аржентинецът не се появява вече на втора поредна тренировка на тима. След първото му отсъствие, от ръководството уведомиха, че всичко с него е наред и той ще продължи тренировките си по план, но след като и днес липсваше, феновете на тима започнаха да се притесняват за състоянието му.

Според информация на TV3, носителят на шест златни топки е преминал през ядрено магнитен резонанс, на който е било установено, че има мини разкъсване. Това е и причината Меси да остане във фитнеса за самостоятелни упражнения.

Шампионатът на Испания се подновява до броени дни, като първата среща на Барселона ще е на 13 юни, срещу отбора на Майорка и по всичко изглежда, че аржентинският магьосник остава под голяма въпросителна.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Меси пак не тренира, май е контузен

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!