Мбапе продължава да не преподписва, а ПСЖ вече мислят и за трансфер

Видяно 151 пъти

По всичко изглежда, че Холанд и Мбапе ще са двете големи имена, които ще се обсъждат най-много през идното лято, тъй като и двамата са пред потенциални трансфери. Мбапе продължава да не преподписва договора си с ПСЖ, което е знак, че изчаква да види какви ще са предложенията към него. Нападателят има задължения към парижани до 2022 година, но според Marca, ако до лятото не вземе решение, дали иска да продължи да играе за клуба, то несъмнено ще иде на трансферния пазар.

От ПСЖ със сигурност биха искали да го задържат, но ако това не е възможно са готови да го продадат през лятото, за да вземат от него съответната тлъста сума. В противен случай още следващото лято Мбапе би могъл да напусне като свободен агент, а желаещи да го притежават със сигурност ще се намерят. В същото време се твърди, че Неймар се е разбрал с ръководството да удължи договора си за нови четири години. Бразилецът неведнъж е изтъквал добрите си отношения с Мбапе и със сигурност ще опита да му повлияе да остане в клуба.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Мбапе продължава да не преподписва, а ПСЖ вече мислят и за трансфер

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!