Ще продължи ли евроучастието на Ботев и след реванша с Маритимо?

Християн Цуцев
Видяно 36 пъти

Uefa Europa leagueБотев Пловдив и Маритимо не успяха да се победят в първата среща помежду си от третия кръг на Лига Европа. Така развръзката остана за реванша, който ще се изиграе на португалска земя. Разбира се, там фаворит ще е Маритимо, въпреки че тимът не впечатли с кой знае какво в първия двубой. Мачът ще се изиграе в четвъртък с начален час 21:00.

Маритимо са преодолим отбор

Макар че е отбор от силния португалски шампионат, то Маритимо далеч не могат да мерят сили с водещите тимове там. За това свидетелства и класирането им последния сезон, когато те трудно успяха да се доберат до шестата позиция. В първата среща в Бургас те играха посредствено и с малко повече късмет Ботев можеха дори да излязат победители. Португалците обаче вероятно са си взели поука и на собствен терен ще предложат по-стойностен футбол.

Ботев гостуват, но имат своите шансове

За разлика от Португалия, шампионатът в България вече започна, като Ботев го стартираха с победа над Славия, но само преди няколко дена отнесоха тежка загуба от ЦСКА. Очевидно вниманието на канарчетата е насочено изцяло към срещата реванш с Маритимо. Над жълто-черните тегли и проклятието на третия кръг в Лига Европа, който те никога не са прескачали. И този път това ще изглежда трудна задача, но не и невъзможна.

Прогноза: X 

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ще продължи ли евроучастието на Ботев и след реванша с Маритимо?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!