Махнаха двегодишното наказание на Манчестър Сити за Шампионска лига

Видяно 77 пъти

Днес беше големият ден за бъдещето на Манчестър Сити, в който окончателно бе решено дали тимът ще пропусне следващите две години в Шампионска лига. Напомняме, че през месец февруари от УЕФА издадоха забрана за Сити да участват в турнира на богатите през следващите му две издания, допълнена със солена глоба от 30 милиона евро.

Клубът обаче обжалва тази присъда пред Спортния арбитражен съд в Лозана и постигна успех. Днес официално бе обявено, че въпросната забрана е свалена, а глобата от 30 милиона евро е снижена до 10 милиона евро.

От Манчестър Сити обявиха, че предстои да разгледат обстойно решението на съда, но приветстват факта, че съдът е взел под внимание всички предоставени доказателствa в полза на тима. Съобщението с официалното становище на Сити завършва с благодарност за старанието на всички членове на клуба по време на процеса.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Махнаха двегодишното наказание на Манчестър Сити за Шампионска лига

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!