УЕФА допускат опцията елиминациите в евротурнирите да са в един мач

Видяно 78 пъти

Втората и по-интересна половина на европейските клубни турнири се задава, като до нея остават още само две седмици. Както всичко изглеждаше нормално обаче и очакванията бяха срещите от фазата на елиминaциите да се изиграят в две срещи на принципа на размененото гостуване, то от УЕФА официално обявиха, че напълно допускат и варианта, в който победителят от мачовете да се определя в един двубой на неутрален терен.

Причината за това изявление е, че много държави създават различни рестрикции за влизането на територията им и това може да създаде проблеми. Съобщава се, че 2-ри април е крайната дата, в която трябва да бъдат определени четвъртфиналистите в Шампионска лига. По настоящата програма, последните осминафинали трябва да се изиграят на 16-ти март. От УЕФА не изключват възможността някои от сблъсъците да са само в една среща. В Германия наложиха строги ограничения за пътуващите от Англия и ако скоро не се измисли някакъв компромисен вариант, то сблъсъците между Лайпциг – Ливърпул и Борусия М’Гладбах – Манчестър Сити може да не се изиграят по план. Аналогична е и ситуацията с други срещи от двата евро турнира.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “УЕФА допускат опцията елиминациите в евротурнирите да са в един мач

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!