Македония ще опита да затрудни водача Испания

Християн Цуцев
Видяно 31 пъти

European QualifiersЕдва ли някой се съмнява кои ще са първите два отбора в група G, където заедно попаднаха Испания и Италия. Големият въпрос обаче е , кой ще грабне първото място и директното класиране на Мондиал 2018. Тази вечер Испания гостува на Македония и по всяка вероятност ще увеличи точковия си актив. Ла фурия вече веднъж играха със западните ни съседи, като тогава резултатът бе 4:0 в тяхна полза

Македония загубиха четири от петте си мача в групата

Македония стартира квалификациите с четири поредни загуби, което ги отдалечи далеч от лидерите. Все пак, черната серия от поражения беше прекъсната благодарение на победата над Лихтенщайн. Въпреки лошите си резултати до този момент, отборът на Македония не бива да бъде подценяван, особено в домакински за тях мач. У дома те загубиха срещите си с Италия и Израел, но и в двата случая бяха близо до равенството.

Испания все още няма загуба в квалификациите

Испания все още няма загуба в групата, като единственото им равенство дойде срещу Италия. Останалите четири отбора в групата бяха пометени, като само в тези срещи тимът отбеляза общо 18 попадения и допусна само едно. Испания показват добра резултатност и срещу Македония, като успяха безпроблемно да ги победят в последните им четири преки сблъсъка във всички надпревари.

Прогноза: 2

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Македония ще опита да затрудни водача Испания

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!