Лудогорец е изправен до стената в реванша си срещу Жалгирис

официала реклама на УЕФА шампиоснка лигаДали заради подценяване или поради друга причина, Лудогорец загуби първия си мач срещу Жалгирис, при това напълно заслужено. За щастие на българския шампион, те успяха да отбележат гол на чужд терен, което им осигурява добри шансове на реванша. Разбира се, задължителна е и промяната в играта, защото в противен случай тазгодишната европейска приказка ще завърши още преди да е започнала.

Лудогорец остава фаворит

Въпреки поражението, Лудогорец си остава твърд фаворит за продължаване в следващата фаза. Водещите букмейкъри са напълно убедени в успеха на зелените, въпреки звучния шамар, който получиха миналата седмица. Лудогорец вече имат опит в напрегнатите европейски сблъсъци, а и отпадането им от Милсами през 2015 година все още им е като обица на ухото. Георги Дерменджиев изказа оптимизма си за срещата и вярата, че зелените от Разград ще покажат истинското си лице на предстоящия реванш.

Жалгирис показаха, че знаят как да играят срещу Лудогорец

Жалгирис могат само да съжаляват, че не успяха да си осигурят по-голяма преднина преди втората среща, която вече ще е далеч от дома им, а и в която по всяка вероятност Лудогорец ще играят много по-съсредоточено и нахъсано. Жалгирис обаче ще излязат с високо вдигнати глави, не само заради успеха в първата среща, а и заради серията си от пет поредни победи, която вече са натрупали.

Прогноза: 1 

€100 за Спорт betfair iconВземете до 110лв efbet iconБонус 100лв. bet365 icon
Коефициент: 1.21Коефициент: 1.20Коефициент: 1.20
Лудогорец е изправен до стената в реванша си срещу Жалгирис
рейтинг 5.0 from 1 reviews

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *