„Lucky 6“ игра от Efbet

Видяно 134 пъти

Lucky 6 e най-новото предложение от Ефбет. Това е лото игра с атрактивни коефициенти, която ви дава възможност да опитате късмета си отново и отново. Ако обичате този тип забавления, със сигурност си заслужава да отделите малко време и да прочетете повече за възможностите, които Lucky 6 предлага.

Посетете ЕфбетКак се играе Lucky 6 от Ефбет?

как изглеждат числата в lucky6 от ефбет

Ще откриете Lucky 6 в централната лента за навигация на Ефбет – сред разделите „Спорт“, „На живо“, „Мултибет“, „Виртуални“, „Бонус“, „Казино“ и „Казина“. Късметлийската шестица е интерактивна числова игра с реалистична графика, която ви пренася в света на лото забавленията. Тегленията се провеждат на всеки 2,5 минути в сайта на Efbet. Системата избира общо 35 позиции от числата между 1 и 48. Всеки играч стандартно маркира шест предпочитани числа във фиша си, а целта е те да бъдат изтеглени от системата. Колкото по-бързо стане това, толкова по-голяма е печалбата ви:

 • Ако познаете сред първите шест числа, коефициентът за уреждане на залога ви е 10 000.
 • Ако познаете сред първите седем числа, коефициентът за уреждане на залога ви е 7 500.
 • Ако познаете сред първите осем числа, коефициентът за уреждане на залога ви е 5 000.
 • Ако познаете сред първите девет числа, коефициентът за уреждане на залога ви е 2 500.
 • Ако познаете сред първите 10 числа, коефициентът за уреждане на залога ви е 1 000.

С всяка следваща изтеглена топка стойностите падат. Последна печалба може да регистрирате, ако вашата комбинация излезе на 34-ото число. Тогава коефициентът ви е 2.

Ако някое от избраните ви числа не е сред изтеглените, губите изцяло залога си.


Допълнителни игри в Lucky 6

числа и колони в играта lucky 6

Късметлийската шестица на Efbet ви дава още редица възможности за прогнози. Ще се спрем на всяка от тях, за да ви покажем колко много шансове за печалба имате.

Избор на ТОП число
Играта ви позволява да предположите, че дадено число ще бъде сред ТОП числата от следващото теглене. Това са първите пет позиции, които излязат в жребия. За да участвате в тази прогноза, трябва да изберете едно число от електронния си фиш и да натиснете бутона „Номер – топ числа“, който се намира в горния десен ъгъл на интерактивния ви талон. Остава единствено да уточните залога си в системата.

Цвят на първа топка
Едно от най-забавните предложения на Lucky 6 е да познаете цвета на първата изтеглена топка. За да направите това, трябва да имате предвид, че 48-те числа, които участват в жребия, са групирани по цветове по следния начин:

 • 1, 9, 17, 25, 33, 41 – Червено
 • 2, 10, 18, 26, 34, 42 – Зелено
 • 3, 11, 19, 27, 35, 43 – Синьо
 • 4, 12, 20, 28, 36, 44 – Лилаво
 • 5, 13, 21, 29, 37, 45 – Кафяво
 • 6, 14, 22, 30, 38, 46 – Жълто
 • 7, 15, 23, 31, 39, 47 – Оранжево

Вдясно от позициите са изобразени топки с всеки цвят. Трябва просто да маркирате прогнозата си с мишката.

Залог за сбора на ТОП числата
Може да опитате късмета си, като заложите върху първите пет изтеглени числа. Имате шанс да предположите дали сборът им ще е четен или нечетен, както и дали сумата им ще е по-голяма от 122,5 или ще е по-малка от тази стойност. Това става от последните две графи в секцията за залози.

Прогноза за първо число
Имате възможност да направите две различни прогнози за първото изтеглено число. Можете да заложите дали то ще бъде четно или нечетно, както и да ли ще бъде по-голямо или по-малко от 24,5. Секциите с тези два маркета се намират под полето за предположение на цвета на първата топка.

По-висок коефициент със звездите на Lucky 6
Друга възможност за печалба е някое от маркираните от вас числа да бъде улучено от щастливите звезди на Lucky 6. Техните позиция се определят в началото на тиража. Ако звездите паднат върху вашите числа, това увеличава коефициента, с който се урежда евентуалната ви печалба. Тук не се налага да правите специална отделна прогноза. Нужно е просто да имате късмет.

Игра със системи
Имате възможност да участвате и със системи, като отбележите до 10 числа във фиша си.

 • При маркирани 7 числа играете със 7 комбинации.
 • При маркирани 8 числа играете с 28 комбинации.
 • При маркирани 9 числа играете с 84 комбинации.
 • При маркирани 10 числа играете с 210 комбинации.

За да бъде играта ви успешна, е необходимо да сте познали минимум 6 от числата, които сте посочили в талона си. Печалбата тук се формира като сбор от различните печалби на отделните комбинации, с които участвате.


Статистиката на Lucky 6

Efbet ви дава чудесна възможност да проверите кои са щастливите числа за днешния ден. Това става от два информационни раздела, които са поместени под електронното табло и фишовете ви.

Статистики
Раздел „Статистики“ към Щастливите 6 ви представя статистически данни за тегленията от настоящия ден. Системата сумира данните за вас автоматично, така че да може да прецените какви са тенденциите в играта към дадения момент. Все пак, никой не е казал, че не може да помогнете на късмета си с малко статистика. Тук ще откриете следната информация около резултатите в предлаганите пазари:

 • Кои числа са изтеглени повече пъти
 • Кои числа са изтеглени по-малко пъти
 • Първо изтеглено четно/нечетно
 • Първо числа – 24.5 Под и Над
 • Предварителни числа – Четно/Нечетно
 • Сбор от предварителните числа – 122.5 +
 • Цвят на първата топка

Предишни кръгове
В този раздел ви се предоставя възможност да направите справка за развоя на събитията в предишните три тегления. Може да разгледате подробно кое число кога е било изтеглено, къде са щастливите звезди и какви са изходите при различните пазари.


Защо да изберете Lucky 6 от Efbet?

играта късметлийска шестица в ефбет

Ако сте прочели целия текст, вероятно не се нуждаете от допълнителна аргументация и вече сте убедени, че Lucky 6 от Efbet заслужава вашето внимание. Играта представя редица възможности за залагане. Маркетите са разнообразни и интересни, а коефициентите са повече от добри. Допълнителен плюс е и фактът, че тегленията се осъществяват на всеки 2,5 минути. Това ви дава наистина много шансове за печалба. Късметлийската шестица може да привлече вниманието не само на лото любителите, но и на клиентите, които досега не са опитвали.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “„Lucky 6“ игра от Efbet

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!