Лимитиране на сметка от Efbet

Видяно 1318 пъти

Ефбет е един от най-предпочитаните букмейкъри в страната, а от няколко години има клиенти и отвъд граница. Една от основите причини за успеха на компанията е доброто отношение към потребителите. Въпреки, че фирмата се стреми да създаде възможно най-комфортна среда за своите играчи, понякога могат да възникнат ситуации, в които Ефбет да наложи известни ограничения на някои клиенти. Прочетете повече за тези случаи в следващите редове.

Линк към Ефбет


В кои случаи се налагат ограничения?

За разлика от други брандове, Efbet е букмейкър, известен със своята толерантност. Въпреки това компанията няма да търпи нарушения на правилата. С регистрацията си всеки потребител се задължава да се запознае с тях и да ги спазва. Най-общо казано, Ефбет може да ви наложи ограничения, ако нарушите или нарушавате системно регламента за игра. Съветваме ви да разгледате общите условия, които компанията е публикувала на сайта си. Ако нямате нужното време за тази обстойна справка, предлагаме ви поне да разгледате част от случаите, при които може да се сблъскате със санкции.

 1. Ако не сте верифицирали профила си
  Компанията ще ви наложи ограничение при тегленето. Ще може да депозирате пари, да играете, но дори да реализирате печалба, няма да може да я изтеглите от акаунта си, докато не верифицирате данните си. Това става, като изпратите цветна снимка на личните си документи до Ефбет. Процедурата цели да подсигури максимално средата, в която играете.
 2. Злоупотреба с бонуси
  В случай, че се опитате да активирате повече от един бонус едновременно, букмейкърът може да ограничи достъпа ви до всички налични промоции. Ако вече сте направили безплатен залог от някое поощрение и реализирате печалба, тя може да ви бъде отнета при неспазване на правилата, вписани в условията към всеки Ефбет бонус. Букмейкърът посочва изрично, че промоциите са предвидени за един клиент, един член от семейството и дори само за един потребител, използващ дадено IP.
 3. Измама с профили
  Ако регистрирате повече от един профил, твърде вероятно е да бъдете блокиран и букмейкърът да ограничи изцяло или частично достъпа ви до залози. Помнете, че всеки потребител има право да създаде и да играе само от един акаунт.
 4. Системна игра на сигурно
  Редовното залагане на големи суми при ниски ставки също ще ви вкара в полезрението на букмейкъра. Ако системно „точите“ Ефбет, като залагате много пари на прогнози с коефициент под 1.5, например, вероятно ще си имате неприятност. Възможно е компанията да наложи ограничения на тегленията ви и да блокира играта ви.
 5. Чести тегления на големи суми
  Ако изтеглите сериозни суми няколко пъти за кратък период от време, може да се сблъскате с някои ограничения в профила си. Например, за известно време може да ви бъде блокиран достъпът до секцията, в която сте реализирали големите си успехи.

Как да избегнете ограниченията от Ефбет?

Най-общо казано, за да избегнете всякакви търкания с Efbet или който и да е друг бранд, съветваме ви да спазвате правилата. В противен случай рискувате да влезете в полезрението на букмейкъра и това да помрачи удоволствието ви от играта. Предлагаме ви няколко съветва, с помощта на които да избегнете евентуални неприятности с Ефбет.

 • Верифицирайте профила си, не оставяйте тази процедура за последния момент. Ако сте имали късмет и сте спечелили, няма да ви е приятно да изчакате технологичното време, преди да може да изтеглите парите си.
 • Съобразявайте се с изискванията на Efbet. Не опитвайте непозволени неща, като това да отворите повече от един профил на свое име. Все пак играете при лицензиран букмейкър – правилата му са съобразени със законовите изисквания.
 • Ако не искате да се сблъскате с рестрикции на профила си, играйте според правилата. Не опитвайте да източите букмейкъра със системни крупни залози при ниски ставки. Играйте за забавление.
 • Бъдете съобразителни при тегленията си. Дори да сте спечелили средствата си, съгласни всички правила на Ефбет, постарайте се да дръпнете парите от акаунта си постепенно.
 • Предлаганите бонуси винаги идват с описани правила към тях. Отделете време, за да ги прочетете. По този начин ще бъдете добре информирани и няма да нарушите някое изискване по невнимание.
 • Желателно е, преди да започнете играта си в Ефбет, да прочетете общите условия, които компанията е публикувала на сайта си. Това може да ви спести редица главоболия.

Посетете Efbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Лимитиране на сметка от Efbet

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!