Причини за лимитирането на играчи от Bet365 и как да не сме сред тях?

Видяно 394 пъти

За тези, които са много добри в спортните залози или просто имат късмет, с поредица от печалби, ще напишем, че съществува реален риск от лимитиране на акаунта ви. Бет365, както и много други букмейкъри, имат политики посредством, които да ограничават залозите на някои играчи, ако преценят, че те повече печелят, отколкото губят средства от хазартните игри.

Представете си, че често печелите от залози с високи коефициенти. Това ви носи удоволствие, а и солидни финансови постъпления. Възможно е обаче в един хубав ден, когато се опитате да заложите на поредните селекции, да получите съобщение, че залозите ви са анулирани или лимитирани. С други думи, трябва да заложите по-малко пари на избраните спортни събития.

Посетете Bet365


Какви са другите причини за лимит на акаунт в Бет365?

Освен заради честите печалби на събития с високи коефициенти, Бет365 може да лимитира акаунта ви, ако не сте спазили процеса по верификация за определения от букмейкъра период. При всяко влизане в системата за залагания, ще се показва надпис, който ви напомня, че трябва да извършите идентификация до дадена дата. Ако не изпратите необходимите документи, то след определената дата вашия акаунт в уебсайта ще бъде лимитиран.

Разбира се, когато преминете верификацията, операторът ще вдигне направените лимити, за да може да се възползвате от всички опции, залози и коефициенти. В случай, че не завършите процеса за идентифициране, няма да можете да теглите пари от сметката си, както и да правите по-големи залози на спортни събития, казино игри и покер турнири в Бет365.

Ако не спазваме правилата за залагане на хазартни игри в платформата на Бет365 също можем да получим ограничения на сметката ни. Всяко нарушение на условията за залагания се счита за опит за манипулация, който ще бъде санкциониран от хазартния сайт. За да избегнете подобен тип сценарии, винаги четете правилника на букмейкъра и всички условия към него.


Как да се предпазим от лимитиране на акаунта?

В следващите редове, ще ви дадем няколко надяваме се полезни съвета, чрез които да се предпазите от ограничения по сметката ви в Bet365 или други хазартни оператори. Четете внимателно, тъй като се налага да осмислите следващите редове, преди да приложите наученото на практика. По този начин ще запазите акаунта си непокътнат за дълго време.

  1. Теглете печалбите от залозите си постепенно – едно от нещата, които букмейкърите не харесват в играчите е, когато последните теглят печалбите си прекалено често. Направата на депозити и тегленето на средства струва пари на букмейкъра и той не се чувства комфортно при постоянни заяви от ваша страна. Изчакайте печалбите да се понатрупат и чак тогава пристъпете към нови депозити или изискване за превод на пари по сметката ви.
  2. Не прекалявайте с бонусите – препоръчваме ви да не прекалявате с използването на всеки бонус, който се яви пред очите ви. Промоциите са хубаво нещо, но и с тях трябва да се внимава, особено ако искате да не получите ограничение на акаунта ви. Букмейкърът следи всяка ваша стъпка, и когато вие не използвате сайта по предназначение, а се борите за малко по-висока печалба, като ”изстисквате” всеки бонус, то съществува голям риск от поставяне на лимити.
  3. Залагайте на равнопоставени коефициенти – съветваме ви да правите регулярни залози на спортни събития с близки коефициенти. По този начин системата ще ви приеме, като поредния играч, който може да загуби от залаганията си. Разбира се, регулярното залагане не ви пречи да постигате печалби, а просто се извършва на по-малки първенства, турнири и събития.
  4. Извършете процеса по верификация – желателно е да верифицирате акаунта си още първите дни, след като сте се регистрирали нов акаунт в Bet365. Така операторът ще види, че няма какво да криете, а желаете да започнете със залаганията си по-бързо, отколкото дори е възможно.
  5. Спазвайте правилника на Bet365 – прочетете правилата и условията за залагане в системата на Bet365. Не се опитвайте да манипулирате сайта чрез поредица от регистрации, използване на незаконен софтуер или други подривни действия. Имайте предвид, че ако има и най-малкото съмнение в чистотата на вашите намерения, акаунта ще бъде затворен или лимитиран.


В обобщение

Рискът от лимитиране (ограничаване) на акаунта ви в Бет365, е напълно реален. В случай, че спазите нашите напътствия, то ще минимализирате шанса да затворят сметката ви, но и тук няма нищо сигурно. Да се надяваме, че с времето политиката по лимитиране на сметки ще придобие друг вид, за да не се притесняват клиентите на букмейкъра, когато залагат в неговия сайт. Ние ще следим развръзката и ще ви информираме за всички нови практики.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Причини за лимитирането на играчи от Bet365 и как да не сме сред тях?

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!