Лимит на депозитите в Efbet

Видяно 200 пъти

В качеството си на лицензиран букмейкър, който се съобразява с всички изисквания на Държавната комисия по хазарта, Efbet предоставя на своите потребители максимално защитена среда за игра. Това важи не само за достъпа до лични данни и банкова информация, а и за условията, позволяващи на клиентите да следят залозите си. Една от функциите, които са част от политиката по разумна игра, е опцията да поставите лимит на депозитите си към букмейкъра. В този текст ще ви покажем как да го направите.

Посетете Ефбет


Как да сложим лимит на депозитите си в Ефбет?

секция за лимити в ефбет
Изглед от секцията за извършване на лимити на депозит в сайта на Efbet

Няма да ви бъде трудно да въведете ограничения на депозитите, които извършвате на Efbet. За целта е необходимо да влезете в акаунта си. В горния десен ъгъл на сайта ще видите активен линк с потребителското си име. Щом го натиснете, системата ще ви отведе до ново меню с четири основни раздела: Депозити и Тегления, Лични данни, История, Бонуси (научете повече за всички Ефбет бонуси) и Съобщения. Автоматично ще бъдете препратени към Депозити и Тегления, където ще забележите още четири подраздела: Лични данни, Лимит на депозит, Парола, Код за сигурност. За да поставите ограничения при захранването на акаунта си, е необходимо да изберете втората опция.

Ако досега не сте се възползвали от тази възможност, графата тук ще бъде празна. Ще видите зелен активен линк „Промяна“, който трябва да натиснете, за да въведете предпочитанията си. Щом го направите, пред вас ще се появят три полета за попълване:

  • Период е редът, в който да укажете на системата желания от вас период от време. От падащо меню може да изберете 1 Ден, 1 Седмица, 1 Месец или 1 Година.
  • Лимит на депозит е полето, в което да въведете с цифри сумата, която сте определили да си наложите като финансова бариера.
  • Password ще ви е необходим, за да запазите промените по профила си.

Необходимо е само да натиснете бутона „Промяна“ и системата ще приеме вашите настройки. Разбира се, няма от какво да се притеснявате, защото лимитите не са необратими. Ако размислите и решите да ги промените или деактивирате, трябва да влезете в същата секция и от падащото меню с конкретните периоди да посочите опцията „Неактивен“. С това всички ограничения, които някога сте въвеждали, ще отпаднат.


За кого е опцията за лимити в Ефбет?

Опцията за поставяне на лимити по депозитите в Ефбет е практична за всички играчи. Тя е особено полезна за онези от вас, които играят редовно. Ако познавате поведението си и сте забелязали, че често се увличате при залагането на спортни събития, играта на ротативки или в покер раздаванията, може би ще е добре да поставите лимит на депозитите в Efbet. Така ще сте сигурни, че няма да прекалите и по невнимание да направите харчове, за които месечният ви бюджет не е готов. Освен да ви спести непредвидени разходи, тази опция може да ви помогне и в случаите, когато си правите лична статистика върху инвестициите и тяхната възвращаемост.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Лимит на депозитите в Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!