Лимит на депозит и загуби в Betfair

Видяно 105 пъти

Бетфеър е сред букмейкърите, развиващи стриктна политика по отношение сигурността на играчите. Една от функциите, които компанията предлага, за да защити потребителите си, е въвеждането а лимити за депозираните и загубени средства.

Посетете Betfair


Какво са лимитите за депозити и загуби?

Въвеждането на лимити за депозираните и загубени средства в сайта на Бетфеър е сигурен начин да защитите финансовата си стабилност. Тези опции са част от стратегията за разумна игра, към която всеки отговорен играч трябва да се придържа.

Ограничение на депозитите
Букмейкърът ви дава шанс да въведете горна граница за средствата, които да трансферирате към профила си за определен от вас период. Може да изберете точната сума и да укажете за какво време желаете да ви служи като лимит.
Ако зададете тази настройка, при всяка ваша трансакция Betfair ще проверява дали с новия депозит не надвишавате своето ограничение. В случай, че има данни за това, преводът ви ще бъде отказан.

Може да регулирате параметрите по всяко време. Добре е да знаете, че ако намалите указаните суми, настройката ще влезе в сила моментално. В случай, че искате да вдигнете стойностите обаче, промяната ще се отрази след седем дни.

Лимит на загубите
Ако играете в Бетфеър, бихте могли да укажете и какви са максималните загуби, които сте в състояние да претърпите за избран от вас период. Тази функция спомага за вашата сигурност. Тя би предотвратила порочна спирала от губещи залози, които да нанесат сериозен удар върху финансовото ви състояние. Добре е да я имате предвид и да съгласувате стойностите си със семейния бюджет, за да не се окажете в трудно положение.

Ако се възползвате от настройката и достигнете тавана на загубите си, всеки следващ залог ще ви бъде отказан. Ограничението обхваща продуктите от раздел „Спорт“ и „Спортна борса“.

Може да промените стойностите, които сте задали, по всяко време. И тук обаче е в сила правилото, че ако желаете да намалите тавана на загубите, това ще стане моментално, а ако искате да го увеличите, ще трябва да почакате седем дни.


Как да въведете лимитите си?

защита на играч в Betfair
Изглед от раздела „Защита на играч“ в сайта на Betfair

Ако искате да се възползвате от опцията за лимити, ще е необходимо да влезете в профила си. От падащото меню „Моята сметка“ изберете реда „Моята Betfair сметка“ и отидете в раздела „Защита на играч“. В него ще видите всички опции, свързани със сигурността на потребителите.

Именно от тук може да активирате своите лимити. Срещу двете функции ще забележите сини линкове „Промени“, от които може да разгърнете менютата. Ще трябва да зададете периода, като избирате между:

  • Без лимити
  • На ден
  • На седмица
  • На месец
  • За година (тази опция е валидна само за лимитите на загубите)

След като се спрете на най-удачния за вас вариант, посочете и желаната сума. Остава единствено да въведете паролата си и да натиснете „Напред“.


Защо лимитите са полезни?

Опцията за въвеждане на лимити, която Betfair предлага, е изключително полезна. Тя е препоръчителна за всеки играч, независимо дали е опитен или тепърва се учи в областта на залаганията. Чрез тази функция ще може да контролирате портфейла си и да не се сблъсквате с неприятни изненади от банковите си извлечения. Съветваме ви да се възползвате от предоставения шанс, защото тази практика може да ви спести много главоболия.

Помислете какви суми сте готови да инвестирате в хобито си и въведете желаната настройка. Ако обстоятелствата при вас станат по-благоприятни, винаги може да вдигнете своите ограничения.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Лимит на депозит и загуби в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!