Определяне на лимит на депозираната сума в Bet365

Видяно 123 пъти

Интродукция

Бет365 ви дава възможността да сложите лимит на извършените депозити за часове, седмица и месец. По този начин няма да харчите повече, отколкото можете да си позволите, като това е политиката за разумно залагане на букмейкъра. Естествено, играчите могат да коригират лимитите по всяко време, а корекциите на сумите стават и се отразяват до 24 часа.

Ако сте решили да увеличите лимитираните суми, първо помислете, дали това е според финансовите възможности. Контролирайте се сами, когато залагате на различните хазартни игри. Много клиенти включително и на Bet365, правят грешката да увеличават лимитите, защото са загубили и искат да наваксат парите с нови залагания. Това е грешна тактика, която не ви препоръчваме.

Линк за Bet365


Как да сложа лимити на сумите за залагания?

За да сложите лимити за 24 часа, 7 дни или 30 дни, трябва да влезете в профила си, и да селектирате графата „Вашата сметка“. В прозореца, който ще се отворите отидете на подменюто „Контроли за Разумно Залагане“ (виж снимката).

За да увеличите лимитите, трябва да изберете новите суми, и да натиснете бутона „Изпратете“. Заявката за увеличението ще се обработи до 24 часа, като отново се налага да потвърдите желанието си да повишите сумите, които сте лимитирали. По този начин работата ви по лимитирането приключва с успех, което е и най-важното за всеки един клиент на Bet365.


Какво е нашето мнение относно политиката за Разумно Залагане?

Вън от всякакво съмнение всеки уважаващ себе си уебсайт за залагания, трябва да притежава политика за разумна игра. Не е тайна, че спортните залози и казино игрите са просто поредния начин за забавление и не бива да се превръщат в мания, която би коствала на играчите солидни финансови загуби. За това ние адмирираме възможността за лимитиране на сумите за залози в Бет365 и се надяваме, че потребителите ще се възползват от тази практична функция.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Определяне на лимит на депозираната сума в Bet365

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!