Литхенщайн срещу Италия в протоколен мач

Християн Цуцев
Видяно 41 пъти

квалификации за световно 2018Група G на световните квалификации зона Европа е особено любопитна, тъй като в нея намират място отборите на Италия и Испания, които до този момент си делят първата позиция с по две победи и едно равенство помежду им. По всичко изглежда, че и след този уикенд положението на върха в групата няма да се промени. Италия гостуват на Литхенщайн, което няма как да означава нещо различно от три точки в актива им, макар че в последното си гостуване играчите на Джанпиеро Вентура едвам успяха да измъкнат победата от отбора на Македония.

Битката за първото място в групата, даващо право на директно класиране, със сигурност ще бъде оспорвана, така че никой от фаворитите няма право на каквито и да грешки срещу опашкарите в подреждането. Спокойно може да се търси и победа с много голове, точно както направиха и Испания, когато размазаха Литхенщайн с гръмкото 8:0. Италия не практикува толкова нападателен футбол, но тази среща би могла да се превърне като удобна възможност за подобряване на головата разлика.

Прогноза: 2, хендикап

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Литхенщайн срещу Италия в протоколен мач

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!