Леон Горецка няма търпение да се сбори с Лео Меси

Християн Цуцев
Видяно 16 пъти

Полузащитникът на Байерн Мюнхен сподели, че очаква с нетърпение възможността да се изправи срещу Лео Меси. Той вече има два мача срещу Роналдо с екипа на Шалке 04, в които претърпя две поражения.

След като няколко пъти играх на Кристиано Роналдо, е хубаво да мога да се изправя и срещу друг водещ футболист на нашето десетилетие“, споделя Горетска, който знае, че опазването на играч като Меси трудно ще бъде сторено от един човек. Ето какво още допълни той:

„Единственият начин, по който Меси може да бъде спрян е с колективни усилия. Всеки знае колко е талантлив, той е способен да намери точните решения в много тесни ситуации. Ще трябва да се преборим като екип, за да го спрем. Ако някой може действително да отнеме забавлението му в играта, може би това ще е ключът.

Просто трябва да се борим като отбор и да се опитаме да играем нашата игра. Смятам, че можем да победим всеки опонент. Знаем обаче, че ни очаква много добър отбор с играчи от световна класа. Ще играем със самочувствие, точно както го правим напоследък.“

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 мнения за Леон Горецка няма търпение да се сбори с Лео Меси

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!