Пак без Гришо на Sofia Open, но с трима българи в основната схема

Видяно 54 пъти

Днес организаторите на предстоящия тенис турнир Sofia Open дадоха отговор на най-големия и вълнуващ въпрос около надпреварата. Ще играе ли Григор Димитров? За съжаление отговорът е отрицателен. От щаба на първата ни ракета са информирали, че Гришо е контузен и няма как да вземе участие. Напомняме, че той се отказа и от провеждащият се тази седмица Мастърс в Париж.

Добрата новина обаче е, че цели трима българи ще се включат в турнира директно от основната схема, като това са добре познатите на родната тенис публика, Димитър Кузманов, Александър Лазаров и най-младата ни надежда Адриан Андреев. Уайлд кард, но за квалификациите получи и Габриел Донев.

Надпреварата ще се проведе от 7 до 14 ноември в зала „Арена Армеец“ в София, а участие са потвърдили редица големи имена в световния тенис. Sofia Open е и последна възможност за спечелване на точки преди финалния Мастърс в Лондон, където участие взимат най-добрите осем през календарната година.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Пак без Гришо на Sofia Open, но с трима българи в основната схема

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!