Край с втора лига – ЦСКА 1948 влиза в елита, Септември и Монтана на бараж

Видяно 82 пъти

След като вчера здравният министър Кирил Ананиев обяви, че родната първа лига ще се завърне на 5-ти юни, при условие, че няма нов пик на заразата с корона вирус, сега вече има информация и за бъдещето на втория ешалон. Тя все още не е официална, но по-всяка вероятност ще бъде обявена на утрешния изпълком на БФС.

Очакванията са втора лига да приключи така, както е моментното класиране, което бе замразено за последните вече повече от два месеца. В него водач е ЦСКА 1948, което означава, че те ще получат директна промоция за елита. Шанс да се присъединят към Efbet лига ще получат още Септември и Монтана, които ще играят баражи.

Едно от доказателствата за предстоящия все по-вероятен сценарий е и фактът, че пари за тестове за корона вирус бяха отпуснати само на отборите от елитната първа лига, а без това да се случи няма как шампионатът да продължи.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Край с втора лига – ЦСКА 1948 влиза в елита, Септември и Монтана на бараж

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!