Конте и Ериксен се захапаха, трансферът му вече изглежда сигурен

Видяно 63 пъти

От идването си в Интер, специалистът Антонио Конте наложи много промени, като накупи и доста играчи. Един от тях бе плеймейкърът на Тотнъм Кристиан Ериксен, който трябваше да заема ключова позиция в обновения състав на Нерадзурите. Халфът обаче така и не успя да се наложи и все по-рядко попада в титулярния състав на тима, а това съответно води и до неговото недоволство.

В различни интервюта, които футболистът е давал, ясно се усеща, че настоящата ситуация не му харесва. Наскоро Ериксен заяви пред TV2 Sport, че сегашният Интер не е това, за което е мечтал, но и се опита да погледне философски на нещата, заявявайки, че всички футболисти искат да играят максимално повече, но треньорът е този, който решава, така че няма какво друго да се направи, въпреки, че феновете искат да го виждат по-често. Халфът допълни също, че когато трансферният прозорец отвори ще се мисли за възможностите за трансфер или оставане в състава.

Не закъсня и отговорът на Антонио Конте, който заяви, че винаги се е водил по интересите на клуба, а не по тези на определен отделен играч. Според него да си техничен не е достатъчно, за да си в титулярният състав. Там попадат играчи, които са силни, бързи и упорити. Тези изказвания пък засилиха слуховете за трансфер на Ериксен, който най-често е пращан в ПСЖ или обратно на Острова.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Конте и Ериксен се захапаха, трансферът му вече изглежда сигурен

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!