Конни надбягвания от Betfair

Видяно 131 пъти

Конните спортове са една от най-обичаните дисциплини във Великобритания. Именно тази държава е родината на компанията Бетфеър, която предлага спортни залози и борса. Ето защо, ако обичате този тип залагания, платформата на букмейкъра ще ви се стори доста привлекателна. В този текст ще разгледаме какви предложения ще откриете в сайта на Betfair.

Посетете Betfair


Секция Конни надбягвания в Betfair

Бетфеър предлага опция за прогнози на конни състезания и в раздел „Спорт“, и в борсатаза коефициенти.

Sportsbook

раздел с конни надбягвания в Betfair
Изглед от основното меню и раздел „Конни надбягвания“ в Betfair

Ще откриете конните надбягвания в менюто със спортовете в Sportsbook. Може да го разгледате, като натиснете малката стрелкичка, сочеща надолу, която се намира в лявата част на централната лента за навигация.

Нека разгледаме по-отблизо как изглежда тематичната секция в спортния раздел на Бетфеър.Първото нещо, което ще ви направи впечатление, е, че информацията може да бъде организирана с помощта на търсачка, в която да укажете предпочитанията си.

график на конните надбягвания в Betfair
График по дни за конните надбягвания в Betfair
 • Днес е бутон, който ще ви покаже само надпреварите, очаквани в настоящия ден.
 • Утре ще ви позволи да видите какви надбягвания ще се проведат на следващия ден.
 • Кон търсач ви помага да видите в кои надпревари ще се състезава любимия ви кон. Полезна търсачка, ако си имате фаворит.
 • Списък по азбучен ред ще ви покаже всички участващи състезатели, подредени по азбучен ред.
 • Бъдещи състезания ще ви изкара справка за предстоящото във всеки хиподрум.
 • Специални е бутон, чрез който може да видите дългосрочните прогнози за различни турнири, които букмейкърът следи.

Ако не се възползвате от търсачката, ще работите със стандартната визия на секцията, която автоматично се отваря през филтъра „Днес“. Тя ви предлага две таблици с информация: „График“ за очакваните събития за деня; „Бърз избор“, където може да направите моментален залог, като изберете лесно час, държава и състезателен кон.

Спортна борса
Няма да ви е трудно да откриете конните надбягвания в спортната борса. Щом я отворите, в лявата част на екрана ви ще се появи меню с предлаганите спортове. Нужно е само да превъртите и да изберете своята опция.

разписания на конни надбягвания в Betfair
Изглед от разписанията на конни надбягвания в Betfair

Ще ви посрещне добре организирана секция, от която ще получите справка за очакваните през идните три дни събития. Може да филтрирате показаната информация според страната, в която се провеждат турнирите. На екрана ще видите началния час на надпреварите. Щом маркирате някой от тях, ще стигнете и до конкретните пазари.


Какви турнири се следят?

Спортната секция на Бетфеър предлага надбягвания от редица страни. Всеки ден се следят надпревари от десетки арени. В портфолиото на букмейкъра са държавите, където този спорт е най-развит. Това са Ирландия, Великобритания, Австралия, Обединените арабски емирства, Франция и САЩ.

Може да залагате на над 80 турнира от цял свят, сред които:

 • Champion Chase NRNB, Commonwealth Cup, Mares Novice Hurdle, Juddmonte International, Grand Annual, Ultima Handicap Chase, The Oaks (Великобритания)
 • BHO Insurance Irish Champion Hurdle, Coral Hurdle, Irish Gold Cup, Irish Arkle, Spring Juveniele Hurdle, William Fry Handicap Hurdle (Ирландия)
 • Apollo Stakes, Golden Slipper, Мелбърн Къп(Австралия)
 • Al Quoz Sprint, Dubai Gold Cup, Dubai Turf, Golden Shaheen (Обединените Арабски Емирства)
 • L’arc De Triomphe,Pouled’Essai des Poulains(Франция)
 • Breeders Cup Classic (САЩ)

Видове залози

Двата раздела на Betfair предлагат на любителите на конните спортове няколко възможности, чрез които да се насладят на хобито си.Отделните надпревари предоставят и различни опции за игра.Вижте някои от тях:

 • Победител
 • Each Way
 • Да се класира
 • Place
 • 2 Places
 • 3 Places
 • Unnamed Favorite

Друга любопитна възможност са специалните пазари, които ще откриете в спортния сектор на Бетфеър. Тематичната секция в него предлага опция за дългосрочни прогнози около различни първенства, които се провеждат в момента или предстоят.

Букмейкърът има още едно вълнуващо предложение за своите клиенти.Когато отворите Sportsbook и влезете всекцията, посветена на конни спортове, ще забележите интересен генератор за залози, който се нарича „Днешните любимци“. Той ви предлага да поставите в права колонка четири случайно избрани предположения. Може да изберете дали конете да се от състезания, които се провеждат на една и съща арена, или да са генерирани на случаен принцип от всички надбягвания, които предстоят през деня.

Търгуването с коефициенти за състезателите в конните надпревари е най-уникалната възможност, която Betfair ви предлага. Ще я откриете в борсата. Най-динамично раздвижване на пазара със стойностите ще забележите минути преди началото на дадена гонка, или по време на надпревара, която се следи на живо.

Всъщност, конните надбягвания и гонките с хрътки са най-предпочитаното поле за изява от играчите, които търгуват с коефициенти. Експертите с познания за принципите, които движат различните пазари, са на мнение, че точно този спорт може да донесе най-големи приходи, ако в точния момент се заложи правилната сума.


Полезна информация

информация за конни надбягвания
Информационен раздел за конните надбягвания в сайта на Бетфеър

Както във всеки спорт, при конните надбягвания също има голяма доза късмет. Не е рационално обаче да залагаме, ориентирайки се само от коефициентите, поставени от букмейкъра или от другите потребители.

Тук на помощ ви идва полезна справка, която Бетфеър предлага. Може да видите информация за формата на избрания от вас кон – как се е представял в последните надбягвания и кой е бил жокей. Имайте предвид, че тази справка е достъпна само в секция „Спорт“.

Ако играете в Бетфеър, предлагаме ви списък с някои от съкращенията, които букмейкърът използва при формулирането на залозите за конни надбягвания:

 • TBP – Да се класира
 • AvB – Един срещу друг при два определени коня
 • WO Fav – Без фаворит
 • NTF – Да не завърши
 • FAV Фаворит
 • FC – Прогноза
 • RFC – Обратна прогноза

Защо да изберете Бетфеър за залози на конни надбягвания?

Ако обичате конните спортове, съветваме ви да залагате на тях в Бетфеър. Все пак, основателят на спортната борса – АндрюБлек, е прочут с това, че е заклет фен на този тип състезания. Платформата за залагания, която създава в началото на века, е утвърден лидер точно в областта на този тип прогнози. В сайта на Betfair ще откриете всеки ден много повече събития, отколкото ще намерите при останалите букмейкъри. Причината е, че компанията следи редица първенства от Ирландия и Великобритания, които не се предлагат от повечето хазартни оператори. Друг плюс е, че Бетфеър гарантира най-високите коефициенти за определени прогнози. Струва си да се възползвате от възможността за допълнителни печалби.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Конни надбягвания от Betfair

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!