Видове акумулатори в 1xbet

Видяно 238 пъти

Клиентите на букмейкърските сайтове могат да залагат на акумулатори (прави колонки), системи или единични залози. В миналото трябваше да ходим по пунктовете, да попълваме фишове, числа и какво ли не, а сега онлайн платформите като 1xBet ни дават далеч по-лесни начини да реализираме залаганията си. В тази статия ще споделим какви са различните видове комбинации, а също така ще ви покажем как да залагате от компютър или мобилно устройство.

Посетете 1xbet


Предложения и видове залози от 1xBet?

В електронния талон предоставен от букмейкъра ще срещнете различни опции за залагане. Всичко е написано ясно и достъпно, така че едва ли ще се объркате, когато направите залог. Представяме ви най-популярните възможности за залози, от които може да се възползвате:

  • Акумулатори (прави колонки);
  • Системи;
  • Множествени залози;
  • Единични залози;
  • Lucky залози;

Имате и още няколко предложения за залози от тип верижни или условни. Всички видове, които сме посочили се изпълняват лесно директно от виртуалния фиш. Разбира се, всеки един вид има своите специфики, но това не трябва да ви плаши, защото всичко е ясно и разбираемо.

По-сложните комбинации и системи формират голям брой колонки, което от своя страна изисква да направите по-голям залог. Разбира се, при успешно реализираните системи, вашата печалба ще е солидна, а това е достатъчна причина да се възползвате от тези предложения.

Добрата новина е, че 1хБет не ви ограничава да залагате на един – единствен спорт. Можете да комбинирате различни събития във фиша си, като например футболни, баскетболни и тенис мачове. За всяко едно състезания важат и конкретни пазари с различни коефициенти.


Как да залагаме в системата на 1xBet?

Виртуалният фиш в руския сайт се намира в дясната част на екрана ви. Ще го видите, след като заложите на един или повече мачове. Имате възможност да залагате на различни състезания, и да посочите какъв вид залог искате да направите. В електронния талон ще срещнете и още няколко предложения, за които ще ви информираме в следващите редове на тази статия.

фиш със залози в 1xbet
Изглед от фиша за залози в 1хбет

Най-горе на талона ще видите две възможности „Фиш” и „Моите залози”. В фиша ще видите избраните от вас селекции, както и коефициентите към тях и вида на залога. В „Моите залози” се показват всички реализирани от вас залагания със сумите, които сте инвестирали в тях. Малко по-долу се намира опцията за залог „Един-клик”. Ако кликнете върху плъзгача срещу нея можете да правите залози с въведената сума посредством един – единствен клик. В този случай, не се изисква от вас да вписвате сумата на залог в предназначената за това графа.

Следва да обърнете внимание на още две опции, а именно „Запази” и „Свалете”, чрез които ще съхраните реализираните от вас залози във виртуалния фиш използвайки даден код, който се предлага от системата. На по-късен етап можете да активирате залозите с въвеждането на въпросния код, който ще получите. Под селекциите ви пък ще видите бутона „Изчисти”, който ви позволява да изтриете всички добавени селекции във фиша ви с едно натискане на мишката. От падащото меню под бутона за изчистване, ще можете да изберете типа на вашия залог.

Следва да обърнете внимание на графата „Сума на залог”, където въвеждате стойността на средствата, които искате да заложите. Пред вас ще се покаже общия коефициент за заложените мачове, както и евентуалната печалба, която можете да приберете при успех.

Последната стъпка, която трябва да направите, за да заложите, е да натиснете зеления бутон „Направете залог”, с който потвърждавате, че искате да заложите на събитията във фиша ви.


В обобщение

Е, след като ви информирахме за видовете залози и как се правят те, се надяваме, че няма да имате никакви проблеми с играта, след като се регистрирате в сайта на 1xbet. Разбира се, ако има нещо неясно, то не е никакъв проблем да се обърнете към любезния персонал на руския букмейкър, който ще ви съдейства с информация чрез чат на живо, имейл адрес или телефон. Сега остава да ви пожелаем приятно изкарване в едноименната онлайн платформа за залози.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Видове акумулатори в 1xbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!