Меси или Роналдо? Кой колко спечели в Instagram през карантината?

Християн Цуцев
Видяно 67 пъти

Пандемията през последните няколко месеца доведе със себе си много негативни икономически последици, които се отразиха дори и на футболистите. Много от тях бяха принудени да си намалят заплатите, за да помогнат на клуба си. Супер звездите Меси и Роналдо обаче са истински машини за пари и ако не си изкарват заплащането с футбол, то тогава ще го направят с реклами. Daily Mail са направили интересно проучване на това, кой колко е спечелил в Instagram за периода от малко над два месеца, по време на карантината.

Класацията оглавява Кристиано Роналдо със спечелени близо 1.9 милиона паунда, при това само с четири рекламни публикации през въпросния период. Последователите на португалеца обаче са 219 милиона, за разлика от тези на Меси, които са 151 милиона. Аржентинецът също има четири публикации в Instagram, които са му докaрали сумата от 1.3 милиона паунда. Топ три затваря Неймар, който е заработил 1.2 милиона паунда, благодарение на своите 138 милиона последователи.

Ето как изглежда и пълният топ десет:

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Меси или Роналдо? Кой колко спечели в Instagram през карантината?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!