Колко често сменяте букмейкъра?

Видяно 43 пъти

Цели 96% от залагащите сменят букмейкъра поне веднъж годишно. Това сочи анализ на технологичната компания Feefo, занимаваща се с клиентски проучвания, като изследването е направено сред 1000 залагащи във Великобритания. От три до пет месеца пък са нужни на 21% от запитаните или иначе казано всеки пети. Нуждата от промяна изпитват най-често по-младите, като цели 25% от играчите в диапазона от 18 до 34 години споделят, че преминават към услугите на друг оператор в рамките на два месеца. За същия период само шест на сто са залагащите над 65 години, които взимат решението за промяна. Най-честите причини за смяна на букмейкъра се крият в по-високи коефициенти и изкушаващи начални бонуси.


Необходимостта да използваш повече от един букмейкър

При наличието на толкова много сайтове за залози не е изненадващо, че цели 82% от участниците в проучването използват услугите на повече от един букмейкър едновременно, докато 51% се задоволяват само с два букмейкъра. Разбира се, причината за използването на повече букмейкъри, се крие най-вече заради факта, че всеки от тях предлага нещо по-добро. Цели 98% от анкетираните споделят, че ценят конкретен аспект в дадения сайт за залози и именно това е причината да залагат там. Факт е, че са ти необходими повече от една регистрация в сайтове за залози, за да се възползваш от най-добри коефициенти, изгодни бонуси и промоции, да получиш най-много възможности, удобство при залагане и т.н.


Как букмейкърите да задържат клиентите си?

Повечето букмейкъри имат различни програми за лоялност, с които целят да задържат клиентите си. Това изглежда и като най-доброто, а може би и единствено решение, но резултатите в проучването показват, че тези програми не са особено ефективни и атрактивни. Всеки девет от десет участника в запитването казват, че са склонни да останат верни на един букмейкър, стига той да успее да им предложи достатъчно добри бонус оферти срещу тяхната лоялност. От Feefo твърдят, че букмейкърите не са напълно наясно с исканията и очакванията на залагащите и трябва да положат повече усилия в тази насока, ако желаят по-често да заинтригуват потребителите си. Един от техните съвети е да се подобрят платформите и да се използва повече изкуствен интелект за определяне на желанието на залагащите в конкретния момент. При всички положения, информираният избор е по-добрият избор, така че ако сте в търсене на подходящ букмейкър за вас, то нашите подробни ревюта със сигурност ще ви свършат добра работа.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Колко често сменяте букмейкъра?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!