Рубрика „Мачбол“ на Калоян Ангелов в Ефбет

Мария Костадинова
Видяно 24 пъти

Тенисът е един от най-популярните и обичани спортове у нас и не само. Българските почитатели могат да се насладят на ежедневна доза новини, заедно с рубриката „Мачбол“, която е достъпна на сайта на Ефбет и се води от един от най-добрите спортни анализатори у нас. Повече за самата рубрика и това какво можете да откриете в нея предстои да разкрием в следващите няколко минути. Нека да започваме!

Посетете Efbet


Същност на рубриката „Мачбол“ с Калоян Ангелов

раздел Мачбол в Ефбет

Обща статисткиа на дадената среща, придружена от детайлно изготвена прогноза за конкретен тенис турнир – това ви е подготвил букмейкърът в своята платформа. Рубриката е ежедневна и се води от един от най-запаление фенове на тениса – Калоян Ангелов. Неговата задача е да ви представи своя обоснован анализ, в който да получите ясна представа какви са коефициентите, които се дават и какво можете да получите като печалба.

Всеки ден получавате топ прогноза на деня, в която имате информация за това кои два тенисиста ще се изправят един срещу друг. Непосредствено след това се посочва кой ще бъде евентуалният победител според анализатора, какви коефициенти дава Ефбет и какви единици сигурност се гарантират. Максималната цифра е 10, така че спрямо нея можете да се ориентирате колко сигурна е дадената прогноза.

Друго, което ще можете да видите е обща статистика, която включва в себе си:

 • процент на успеваемост
 • заложени единици
 • спечелени единици
 • възвръщаемостта на инвестициите

Какви тенис турнири ще бъдат дискутирани в рубриката?

Рубриката разглежда различни тенис срещи между едни от най-изявените лица в тениса. Едни от най-основните турнири, които представляват интерес не само за зрителите, но и за анализатора Калоян Ангелов са:

 • ATP (Association of Tennis Professionals)
 • Australian Open
 • European Open
 • French Open (Roland Garros)
 • ITF (International Tennis Federation)
 • US Open
 • WTA (Women’s Tennis Association)

Разбира се, това не са единствените турнири, на които можете да се насладите, но са едни от най-известните, на които спортният коментатор се спира в своите прогнози.


Коментар за прогнозната рубрика „Мачбол“ в Ефбет

Ако се чудите дали можете да бъдете сигурни в прогнозите, които прави Калоян Ангелов, нашето мнение е, че професионалният опит, който има той е нещо на което можете да разчитате. Разбира се, не винаги прогнозите му са правилни, но в по-голям процент от случаите неговите анализи се оказват верни.

Винаги можете да разгледате и някъде другаде, за да имате още едно мнение. Имайте предвид обаче, че не всеки, който пише прогнози е човек, който разбира до толкова добре материята, че да можете да му се доверите напълно.

Друго, което трябва да вземете предвид е това, че анализаторът застава с името си пред вас, което също е отговорност, която понася и е знак за това, че можете да се доверите напълно.

Това, че от Efbet са избрали да ви осигурят напълно безплатна рубрика, в която толкова популярно лице има за задачата да изготвя професионали тенис прогнози за вас е наистина похвално и заслужава адмирациите ни. Имайте предвид, че това не е единствената рубрика, с която разполагате. Букмейкърът се е погрижил и за почитателите на най-любимия спорт у нас и по света. Разбира се, че става дума за футбола. В рубриката „Право в целта„, водена от Жаклин Михайлов можете да получавате също доста добре изготвени прогнози. Там анализаторът коментира задълбочено най-горещите срещи в спорт номер едно.

Като за финал искаме да отбележим, че разглежданата в този материал рубрика за тенис прогнози определено би ви била от полза. Ако смятате да направите своя тенис залог, то нищо не губите да погледнете мнението на анализатора за дадената среща и едва след това да прецените какво да правите. Ние ви желаем успех!

Вход в Ефбет

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Рубрика „Мачбол“ на Калоян Ангелов в Ефбет

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!