Какво е “затворен залог”?

Видяно 466 пъти

Редовно следите спортните събития и залагате на любимия си спорт, но ви се иска да имаше начин да можете да промените залога си, ако резултатът върви не във ваша полза? Е, ако това е желанието ви, има начин да „затворите залога си”, ако нещата не вървят добре за вас.

Можете лесно да промените нещата, ако се възползвате от опцията Cash Out, която се предлага от почти всички водещи букмейкъри като Бет 365, Betano, Sportingwin, Efbet, Bwin.

Какво представлява Cash Out и как да я използвате?

„Затвори залог” се използва най-вече при залози на живо и ви дава възможност да промените залога си, ако по време на самото спортно събитие усетите, че вашите предвиждания няма да доведат до очаквания резултат.

Във всеки един момент, докато тече събитието, вие имате право да затворите залога си, като за целта просто трябва да натиснете бутона Cash Out и да разберете каква печалба ви предлага системата. Понякога е по-добре да вземете някаква печалба, отколкото да чакате до края на спортното събитие, за да разберете дали сте на + или минус.

За да се възползвате от опцията „затвори залог” трябва да влезете през работещ линк за Sportingwin, Бет 365, или друг букмейкър, който сте си избрали.
Ако се възползвате от тази опция, вие не само ще сте спокойни, че все пак ще имате печалба, но и можете да получите бонуси, които някои от букмейкърите като Betfair предлагат на своите играчи.

Кога да използвате Cash Out?

Нашият съвет е да прибегнете до прекратяване на залога само, ако смятате, че направените от вас прогнози няма да се сбъднат. В някои случаи това предсказване става много лесно, но в други случаи се получават някои неочаквани събития, които напълно променят развоя на събитията и респективно вашият залог.

Ако искате да използвате функцията за затваряне на залога, която да ви донесе печалба, то например може да го направите, когато сте заложили за даден отбор и той води в резултата, но до края на събитието има определено време. В такъв случай вие ще получавате сума за Кеш аут, която ще ви носи печалба, но не толкова голяма, колкото ако изчакате края на събитието. Все пак точно затова е създадена тази опция, за да можете да се застраховате. По този начин, ако в случая прибегнете до затваряне на залога, ще получите печалба и ще се отървете от пълната загуба на вашите средства, ако събитието завърши с резултат, който не удовлетворява първоначалният ви залог.

Направите ли кеш аут, вече не ви интересува развоя на събитието, освен ако не заложите отново или нямате пристрастия. В друг случай, можете да извършите затваряне на залог, ако вашата прогноза губи. В подобен случай, ще можете да приберете определена сума пари, която ще е по-малка от заложената ви сума, но все пак по този начин няма да загубите абсолютно всичко, което сте заложили.

Ситуациите са много различни и разнообразни при всички спортове. С Кеш аут дори може да стигнете до ситуация, в която да спечелите от два различни отбора в един и същ мач. Всичко е въпрос на вашия усет и бърза реакция.

Кои букмейкъри предлагат Кеш аут?

Всички големи букмейкърски компании разполагат с опцията за затворен залог. В нашият сайт ще намерите топ букмейкърите за страната ни, както и повече подробности относно техните характеристики, сред които е функцията Cash Out. Ако трябва да направим класация на различните опции, които се срещат при различните букмейкъри, то определено над всички изпъкват Кеш аут опциите на Bet365 и Betfair. Разбира се, можем да намерим и някои недостатъци при тях, но като цялостно представяне те изпъкват над всички останали! При различните букмейкъри ще срещнете различни видове затворен залог. Всеки със своите си особености.

Bet365, от своя страна, не може да се похвали с информация за това кои пазари точно ще можете да затворите, но пък арсенала от събития и пазари, които се предлагат за залози, са ясна възможност за ползите, които можете да извлечете чрез кеш аут, понеже за почти всички събития, които се предлагат за залози на живо при bet365, ви уверяваме, че ще получите възможност да затворите вашия залог.
Букмейкърската компания Efbet доскоро позволяваше да затворите залога си, единствено ако сте направили селекция от само едно събитие! Това бе доста голям недостатък, но от скоро вече имат и възможност да затваряте залог и при мултибет.

При Betfair например, опцията Кеш аут предоставя всичко, което един залагащ може да търси в нея. Спортният раздел на Betfair е единственият, който показва на клиента, за кое събитие кеш аут опцията ще бъде налична! Освен всичко, тя е налична за повечето пазари, предлагани от компанията, бързо може да видите залозите си, които може да затворите от специален раздел в сайта и накрая, дели ви само натискането на един бутон от това да затворите залога си. Кеш аут сумите, които Betfair ви дава са едни от най-добрите на пазара.

При Pinnacle дори няма да срещнете опцията кеш аут, а при Bwin и Sportingbet бихме казали, че като цяло функцията работи добре, но все пак не е сред най-добрите, които споменахме. В крайна сметка, особеностите на функцията при всеки букмейкър са различни, така че избора е изцяло ваш.

Ако търсите залози с цел да ги затваряте, логично ще изберете някой от първите два, но ако ви трябват по-добри коефициенти или залози на определени спортове, то тогава може да прибегнете до друг букмейкър.

Предимства и недостатъци на Cash Out

Както повечето неща, функцията Кеш аут се характеризира с определени качества.

Плюсове:
Като положителни такива могат да се отбележат качествата на функцията да ви предпазва в определени случаи, както обяснихме по-рано. Независимо дали сте на печалба или сте се спасили от пълна загуба, то Cash Out си е страхотна възможност. Самото предимство на опцията се корени в нейната същност! Вече отделно, определени букмейкъри имат някои предимства в повече от своите конкуренти, но това вече се свежда до отделните букмейкъри.

Минуси:
Недостатък на функцията за затворен залог може да се приеме факта, че понякога използването ? ще ви лиши от малко по-голяма печалба, но това е доста относително, тъй като вие се застраховате, като приемете по-малката, но сигурна печалба. Други недостатъци на Кеш аут функцията са отново отделните интерфейси при различните компании. За пълна информация относно какви са те може да прочетете нашите ревюта!

Можем ли да използваме Кеш аут през мобилно устройство?

От Cash Out можете да се възползвате дори и ако залагате през мобилен телефон или таблет, тъй като повечето букмейкъри предлагат опцията и на мобилните си версии. Все пак, за да сте сигурни дали избрания от вас букмейкър предлага „затвори залог” и на мобилното си приложение е добре да разгледате ревютата на водещите букита, които ще откриете на страниците на Betenemy.com.

Добра или лоша е функцията Cash Out?

Отговорът на този въпрос е по-скоро – добра! Причината се крие в това, че самата функция е изключително полезна за залагащите онлайн. Точно заради такива функции, заради залозите на живо и още куп предложения, онлайн залаганията станаха толкова популярни!

Ако искате може да залагате и да затворите всеки ваш залог, ако това е възможно. Никой не ви ограничава в използването на Кеш аут. Просто, ползите от опцията Кеш аут са много големи и именно затова тя се радва на засилен интерес сред залагащите. Ако не сте я опитали, силно ви я препоръчваме. Нужно е единствено да изберете най-подходящия за вас букмейкър, който ви предлага това, от което най-много зависят вашите залози и по-този начин функции като затвори залог и други, биха били много полезни за вас и вашите залози!

betenemy

0 коментари за “Какво е “затворен залог”?

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!